Forumet - Vad tycker ni om att ha sex på första dejten?

Vad tycker ni om att ha sex på första dejten?

1149 0 12

Jag har inga problem med det, och förstår inte varför vissa människor har det heller. Tumme upp Ha sex om du vill, viktigast är att man skyddar sig. Sen ska man självklart inte ha sex om det inte känns rätt, men att ha som nån slags princip, det är det jag inte förstår mig på? Egentligen går det väl då inte att veta i förväg hurivida man kommer ha sex med en person eller inte, eftersom alla är olika och det känns olika med alla. Så tänker jag iaf.

Inga kommentarer

Tråden har 12 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Tycker inte det är nåt problem med det. Är man två kåta människor och det känns kul och rätt så är det väl klart att man ska köra på istället för att spela vidare på konstruktionen där "tjejen ska hålla på sig, annars blir hon inte tagen seriöst" och "killen ska respektera tjejen som håller på sig, annars blir han tagen för en player". Löjligt.

För mig har det varit så att jag gått hem med en kille som jag varit intresserad av i tron att det bara ska vara en engångsgrej och efter det blivit kär och efter det blivit tillsammans med. Har aldrig dejtat per se.

Jag har gjort det innan och kommer att göra det igen, men jag tvivlar på att det är det bästa sättet att börja.

Jag tror lite på att börja mjukt och låta känslorna vara det man minns, inte något så simpelt som sex. Man kan då minnas varför kärleken blev till längre fram, istället för att känna att "något så abrupt, kan avslutas abrupt". Detta är dock bara en gissning och jag lever inte som jag lär.

Är inte sex på första dejten det som kallas One Night Stand? För det är typ det enda jag kör. Allt annat e för fjollor.