Forumet - Vad tycker ni om Black Friday?

Vad tycker ni om Black Friday?

296 0 9
Hej,

Jag försöker sätta upp en ny sida som kan hjälpa personer att hitta bättre erbjudanden under Black Friday. Sidan jag har byggt heter Black Friday Sverige och mitt mål är att ha kring 100 produkter innan Black Friday startar. Det många har påpekat innan är att de inte ser eventet som trovärdigt och att det skapar en köphets. Jag har några tankar som jag gärna hade velat få hjälp med:
  • Vad hade hjälpt att göra sidan mer trovärdig?
  • Vilka produkter vill du se på sidan?
  • Vad saknas på sidan?

Inga kommentarer

Tråden har 9 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Problemet är väl knappast om du kan påverka trovärdigheten för din egna BF-sajt, utan problemet eller ansvaret ligger nog hos de stora butikskedjorna. Alltför ofta höjer de priserna veckan eller veckorna innan BF för att när väl BF inträffar så under "buller och bång" och superbraskande reklamblad så sänker de priserna till ordinarie pris. Några enstaka produkter sänker de långt under ordinarie pris men det är enbart lockvaror för att få in så många kunder som möjligt i butikerna och dessa lockvaror brukar vara slutsålda inom någon timma. Gråter  Arg

Så jag ser alla sådana här extraprisarrangemang mer eller mindre som bedrägerier. Undantaget är väl alla klädesbutiker som rear ut mycket kläder som de inte lyckats sälja till jul på den så populära mellandagsrean.

Nu vet jag ärligt talat inte vad butikerna och deras generalagenter/importörer/moderföretag själva har för inköpspriser men det är klart att med dagens superhöga butikshyror, personalkostnader och ockerskatter så måste priserna bli högre än i övriga Europa.

Men rent allmänt, jag är intresserad av i princip allt som är nedsatt till minst 30% under lägsta pris på Prisjakt/Pricerunner. Trots att jag "fyndar" mycket prylar i "nyskick" på Tradera och Blocket. Tumme upp
Samtidigt ska vi inte glömma att många svenskar "superfyndar" på Ebay, Amazon och Wish. Det största hotet för dagen mot svensk detaljhandel.

En fråga... får du betalt/procent av butikerna för att just länka till deras butikssida och produkter?
Verkar lite märkligt att du lägger ner massa kapital/utgifter på domänregistrering, webhotell och kanske även webdesign och du inte själv skulle casha in en del vinst på projektet.
Inget fel i det i sig men det kan ju vara intressant för mig som är nyfiken i en strut.  Mycket glad
hej! vad tycker jag om black Friday? Jag tror att detta är ett sätt för butiken att sälja allt snabbt! men det betyder inte att de förlorar något i detta! oftast blåser de lite priser i förväg för att göra en synlig rabatt för köparen! så när du ser rabatter på black Friday kom ihåg vilka prislappar var det för några månader sedan!
Trevligt när produkter är i nedsatt pris. Då kan man få saker väldigt billigt. Det har sina för och nackdelar men för de som inte har så stora ekonomiska resurser är det ett väldigt bra tillfälle att köpa saker när man annars inte har råd.
Dock så fuskar butiker med vilka priser som sätts. Stoner beskriver det bra, de höjer priserna veckan innan och sen säljer de för ordinarie pris med med röd text där de påstår att priset är nedsatt fast det egentligen inte är det. Så man ska inte köpa saker utan att tänka på vad det faktiskt kostar.
Dock kan det inte vara lönsamt för företag att köpa in saker och sälja dem allt för billigt med tanke på alla skatter, hyror och personalkostnader. Därför blir nog reorna också begränsade vilket är helt förståeligt.