Forumet - vad tycker ni om den här kroppen?

vad tycker ni om den här kroppen?

661 0 2
vad tycker ni om den här kroppen? jag har komplex över min kropp och har en sådan kropp typ, lite lite mindre bröst bara + lite celluliter under rumpan, bristningar på insida lår, utsida lår och lite på höfterna. får höra av vänner att den är fin och dom brukar bli arga när jag klagar på den.. men själv kan jag inte förstå att dom säger att jag har fin kropp, känner typ att dom ljuger. känner mig så jävla stor typ, är 156 lång och väger 62 kilo medan mina vänner är över 160 och väger typ 50-60 kilo och har inte så jäkla bred rumpa och höfter. allt jag vill är typ att ta bort mina höfter och få mindre bred rumpa, vill inte vara rädd för att vara tyngre än killen och jag vill känna mig slank och fin, kunna känna mig i bekväm i klänningar osv.
även om killar som tjejer ofta säger att ''tjejer ska ha något att ta tag i'' så känns det som att dem ljuger haha.. är inte överviktig direkt, men har lite kärlekshandtag och speciellt när jag har tajta jeans. magen är relativt platt men känner alltid att jag inte duger. att jag är tjock och fet. kan verkligen inte få bort den känslan av att folk egentligen tycker att min kropp är skitful även om folk alltid påpekar min rumpa, mina bröst och mina former, att dom typ ljuger.
så nu frågar jag er som jag inte hoppas inte säger saker för att vara snälla, tycker ni att en kropp som typ kim kardashians kropp är fin eller gillar ni mindre (eller större) kroppar som inte har lika breda höfter osv?

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

fin

så länge damerna har en inbjudande rumpa spelar resten inte så stor roll, tkr jag
Det finns npgit vackert i alla kvinnor... Självklart har alla sina favoriter, vissa gillar större kroppar andra mindre. Precis som ni heterosexuella tjejer tycker om oss killar. Vissa av er gillar muskler andra inte. Så försök inte tänka så mycket på hur din kropp ser ut så länge du har bra hälsa, för det kommer alltid finnas någon som älskar den! Tumme upp