Forumet - Vad tycker ni om detta?

Vad tycker ni om detta?

1403 0 9

Spana också in:


Maymay: https://youtu.be/FkbKhMzNaoM

En ex-umare undrade vad folket på um tycker om detta ;) 
”Granskning Sverige” (bland annat - det finns fler, även om dessa blir allt mindre relevanta pga ”deep fakes”) är en trollfabrik som aldrig någonsin kommit med en sanning, så bara videons rubrik är lul. Jag kan - utan att kolla på videon - berätta att den garanterat är ett 43 minuter långt drev, hatpropaganda mot Aschberg - av anledningen att han är en modern hjälte som medverkar i ett program på TV som både ägnar sig åt att konfrontera näthatare - MEN - som också tagit upp detta med trollfabriker och vad sådana är och hur dom jobbar.

Föreslår att du läser lite om trollfabriker istället för att titta på sådant här skräp. Eller nåja - i alla fall om du inte vill verka dum, för jag gissar på att om din kompis tycker att sånt här är bra har du också hört hen säga att hen ofta blir idiotförklarad. Gissa varför.

Vidare tycker jag att tråd bör låsas (eller länk åtminstone tas bort) och tänkte anmäla för att inte bidra till spridande av hatpropaganda och lögner, men då mod redan tagit del och det verkar vara ok (antar att det ska vara upp till var och en att kunna skilja på sanning och fiction?) så är de väl bara att vänta o se ifall tråden spårar I guess.


Hjärta