Forumet - vad tycker ni om kks?

vad tycker ni om kks?

18729 1 78

Spana också in:

bryr mig inte om andras sexliv så länge det inte skadar någon

personligen är jag ej intresserad av kk-relationer då jag redan som det är har svårt för att bli attraherad av människor och därmed har svårt för att vilja ligga med folk, krävs mycket för det. har hellre sex med i en kärleksrelation. har testat lite men var inget för mig egentligen.

asså, grejen är att jag egentligen är ute efter ett förhållande. men jag tror inte att han e det, dessutom så e jag för ful för o snacka med ngn annan/med fler. så jag vet inte riktigt vad jag skal göra, men jag kan ju hoppas på att KK-relationen leder till ett förhållande. eller vad säger ni?


undergrounds: asså, grejen är att jag egentligen är ute efter ett förhållande. men jag tror inte att han e det, dessutom så e jag för ful för o snacka med ngn annan/med fler. så jag vet inte riktigt vad jag skal göra, men jag kan ju hoppas på att KK-relationen leder till ett förhållande. eller vad säger ni?
men eftersom du verkar tro att din fulhet spelar någon roll i ett "förhållande" så finns det ju inget hopp men du kan ju alltid skaffa en katt

FNÖ:
men eftersom du verkar tro att din fulhet spelar någon roll i ett "förhållande" så finns det ju inget hopp men du kan ju alltid skaffa en katt

det har jag redan planerat, jag skal bli en galen katt tant som även säljer knark, dem fina katterna säljer jag för o finansiera mitt knark medans dem fula kommer jag kasta på folk jag ser på stan :)

Har levt så under en lång tid och aldrig sett några alternativ. Men varje player är bara ett skal har jag sett och de är inte så coola som jag trodde. Därför ska jag damma av den här fassaden, gänga mig till sommarn och så småningom bilda en familj att kämpa för. Som en man!