Forumet - Vad tycker ni om Prison Breaks slut?

Vad tycker ni om Prison Breaks slut?

3808 0 17
Efter att ha blivit helt fast av säsong ett som var den bästa säsongen som finns i serie världen så blev man väldigt besviken när de släpptes en andra, tredje och fjärde säsong. Jag slutade kolla efter säsong 3, och började av en anledning kolla på fyran efter att den varit igång ett tag och jag såg nyss slutet på Prison break och jag gillade slutet, efter 3 usla säsonger fick det iaf till ett bra slut :D

Ni som sett det, vad tycker ni? ;)

Spana också in:

Tips: Titta inte på en TV-serie ni inte tycker om..
..till topic, här kommer my opinion

Det kändes riktigt tråkigt att Michael dog, självklart..
Men det är fortfarande bara en TV-serie (en av de bästa någonsin enligt mig), och är jag inte helt ute och cyklar kommer vi se mer av Wentworth Miller i framtiden.

Prison Break har blivit hans genombrott, så sluta jämra er över hans död i Prison Break och invänta kommande filmer med denna underbara människa! :)

Well, skönt att serien fick ett så bra slut.. Nu ska jag bara se de sista luckorna fyllas in i "The Final Break", sen kommer nog jag och förmodligen många andra känna sig nöjda (:

Tummen upp för skaparna av Prison Break och dess skådespelare! (:
Bra slut. Gör mej inget att Michael dog. Det var ju liksom lyckliga scener av det. De var inte så sorgsna. O döden är inte det hemskaste som kan hända en speciellt inte för Michael. jag fick höra att T-bag skulle dö.. men sen när han inte gjorde det. Nice som fan [bigsmile]. har inte sett de 2 extra avsnitten men antar han inte dör där heller? T-bag gjorde ju hela serien. [y] Iomed att Michael dog kan inte folk heller be om en ny säsong. Skönt för det får inte bli Lost av det hela, uttjatat o sådär.

=))