Forumet - Vad tycker ni om RF?

Vad tycker ni om RF?

1927 0 38
Denna frågan är ju inriktad mot vänster folk, men vill gärna höra alls åsikt.

RevFront utvecklas och använder, våld mot personer som är medlemar i grupper som SvP och Nordfront. Detta våldet har lett till att RevFront gör hembesök hos personer som dom tror tillhör SvP eller Nordfront. Då Rev har total förstört ett antal lägenheter. Där Rev påstår att dom som bor där är nazister.

Vad tycker ni!

Spana också in:

De får mig att skämmas över att vara vänster. Tumme ned

"Detta inkluderar allt från statliga attacker i form av lagförslag till att konfrontera nazister och fascister som nu växer sig starkare och gör allt för att splittra vår klass och hota våra intressen. Att bekämpa antidemokrater med demokratiska medel ser vi som idealistiskt och naivt. Vi har istället valt att vara militanta och rakryggade i vårt motstånd mot den statliga och utomparlamentariska rasismen." http://revfront.org/

N.W: Det är inte bara nazister och rasister som blir offer för AFA och RFs våld och förföljelse. Även invandringskritiker och liberaler drabbas av deras pest. 
Även två arbetare, far och son, blev nedslagna på öppen gata i Stockholm. Påflugna av 10-15pers I RYGGEN utan att ens ha provocerat eller ens medvetna om vad som sker.

Nää då "rann bägaren över" tycker jag. 
Jag tycker att det är bra med antifascism men jag tycker inte att RF är särskilt bra på det tyvärr. Dels det här med att de tagit fel personer så många gånger och dels att det verkar finnas en väldigt osund machokultur och dåliga säkerhetsrutiner i organisationen. Jag tror att problemet ligger just i organisationen. Ska man syssla med den typen av antifascism överhuvudtaget (jag tycker generellt bara man ska göra det i extrema fall) tycker jag att man ska göra det i hemlighet. Inte ha en hemsida där man lägger upp skrytrapporter och videos t.ex., inte hålla på och chatta på nätet om det, osv. Det räcker att nazisterna vet vad som händer om man är organiserad nazist. Andra grupper som använder våld mot fascister som t.ex. AFA lyckas betydligt bättre. De åker inte fast, de lägger inte upp en massa skryt på internet och jag får inte intrycket av att de dras med samma machoproblem. Hade jag fått bestämma hade jag velat att RF lade ner sin organisation och att de gick in i vettigare projekt istället. De gånger som de har tagit rätt och faktiskt fått nazister att hoppa av eller lägga ner sina organisationer har det ju såklart varit väldigt bra dock, så det ska de ha cred för oavsett kritiken mot dem.