Forumet - vad tycker ni om Tinder.

vad tycker ni om Tinder.

842 1 31
De flesta har nog hört talas eller även använt Appen tinder som finns för telefonen. Hur som helst så skulle jag vilja höra eran åsikter kring appen. Tycker ni appen är bra eller dålig? om ni tycker om Appen beskriv då gärna vad det är som får er att lockar er intresse till detta. Och vad som gör att er som avskyr appen att ni tycker den är såpass dålig.
Senast ändrad 13 Jun 2021, 02:46 av Ruttenfisk

Spana också in:

Tinder är väl fett för den person som är ute efter att ligga eller den som söker bekräftelse, då det i princip det som appen är till för nowadays. Givetvis finns det människor som bygger upp en en bra relation med någon, och kanske t.o.m finner en partner, men skulle tippa på att de ligger i minoriteten.

Ingenting för mig, inte ute efter att träffa någon för att få ett ligg, och det tilltalar mig inte att man måste göra en bedömning av en person så snabbt som man gör på Tinder.

YungG: Tinder är väl fett för den person som är ute efter att ligga eller den som söker bekräftelse, då det i princip det som appen är till för nowadays. Givetvis finns det människor som bygger upp en en bra relation med någon, och kanske t.o.m finner en partner, men skulle tippa på att de ligger i minoriteten.

Ingenting för mig, inte ute efter att träffa någon för att få ett ligg, och det tilltalar mig inte att man måste göra en bedömning av en person så snabbt som man gör på Tinder.
okej men hur skulle du reagera om tillexempel dina vänner rekommenderade den till dig?

agnesberg: De flesta har nog hört talas eller även använt Appen tinder som finns för telefonen. Hur som helst så skulle jag vilja höra eran åsikter kring appen. Tycker ni appen är bra eller dålig? om ni tycker om Appen beskriv då gärna vad det är som får er att lockar er intresse till detta. Och vad som gör att er som avskyr appen att ni tycker den är såpass dålig.
Jag har använt den en del, och har väl både roliga och tråkiga erfarenheter från den! Tinder är bara något man har om man är singel mer eller mindre, ingen större grej likosm. Kan endast tala i egenskap av kille, och de flesta jag hört prata om den säger samma sak: Man matchar aldrig, och om man gör det så svarar ingen ändå Rullar ögonen