Forumet - Vad tycker ni om vår sida

Vad tycker ni om vår sida

1497 0 21

Spana också in:

Med AdBlock upptas halva skärmen av den gigantiska och tillika groteskt fula loggan, ytterligare en fjärdedel upptas av en jättemarginal och fyra oversize-länkar till RSS, Facebook, Twitter och YouTube, och den sista fjärdedelen äts upp av en rubrik - jag vill inte ens tänka på hur fanskapet ser ut med AdBlock inaktiverat. Hela sidan verkar vara anpassad efter folk med grav ADHD eftersom det längsta inlägg jag kan hitta innehåller hela sex meningar, och språkbruket är aningen skakigt.

Dessutom, vem fan skulle vilja installera en separat applikation på sin telefon för att läsa era bristfälliga blogginlägg?
thekingofandroid:

Vi använder plattformen wordpress och wordpress temat Evolve. Vill du skapa din egen sida, besök då hourb.com


Aha, jag trodde ni använt ett riktigt webbdesigner program typ Adobe Dreamweaver eller något liknande. Har själv Adobe Dreamweaver CS5 liggandes någonstans. Problemet med Dreamweaver är att det inte bara är att installera programmet och 5 minuter senare sätta igång och knacka ner sin nya sajt.

Med hourb.com är ni tvungna att lägga sajten på deras server, eller... ??? Eller får ni loss html-koden och kan lägga den på vilken server ni själva vill, ex er egen dator förutsatt att er internetleverantör tillåter det?
Designen är helt okej, snyggt och stilrent.
En sak som jag skulle vilja tillägga dock är att ni kanske skulle ha gjort så att knapparna i "menyn" på toppen lyser blått när man besöker en speciell "flik" så att säga. Så att exempelvis knappen Guider lyser när man är inne på den fliken.

Sidan känns också lite slö. Kanske skulle minska antalet artiklar per sida?
Lite insperation: http://www.lifehack.org/

Lycka till![bigsmile]