Forumet - Vad tycker sicilianmind om dig?

Vad tycker sicilianmind om dig?

4148 3 304

Hej,
Skapade denna tråden då jag ser att några utav er tror jag ogillar er. Kan kanske rentav rätta till missförstånd och dylikt. Sedan så är det roligt att berätta vad jag tycker om er. Inte för att jag tror att ni bryr er vad en nykomling tycker, men skriv i tråden om ni vill veta 

ha d1 f1

Spana också in:

Hej Anura

Du är en snygg grabb som verkar bry sig om skolan, (keep up the good work!), och som konstigt nog lider dessvärre av dåligt självförtroende och dålig självkänsla. Jag ser dig ofta beklaga dig i trådar att du aldrig kan hitta en flicka. Jag tycker du bör jobba på att acceptera dig själv, att du har brister men även plus. Men som sagt så ska jag skriva vad jag tycker om dig, och jag tycker du verkar som en god person faktiskt. Dessvärre så ser inte ser dig ofta i trådar och kan ej fastställa dig korrekt, men du är bra! Gillad. 

Ta hand om dig
Anura
Hej ennie

Jag är neutralt ställd till dig, men i en tråd såg jag att du inte gillar mig och jag vet dock inte vad det beror på. Jag har sett dig några gånger skriva här, mitt minne sviker så jag vet ärligt talat inte. Du är gillad av medlemmarna på UM så jag har direkt inget att klaga på om dig. Jag har inget direkt omdöme av dig tyvärr, men jag är säker på att det kommer ändras inom snar framtid.  

Ha det bra ennie: visst de vill ja veta

Hej dfrqp

Jag tycker du är smart, som har vettiga argument och åsikter om saker. Du är en helt okej person. Du kan vara både seriös och oseriös, bör tillägga att du också kan vara underhållande (ej negativ bemärkelse). Du är bra, du är gillad av många på UM och så jag har inget direkt att klaga på.

Ha det bra
df rqp:
Hej amsi

Jag tycker du är en öppen bok, positiv bemärkelse. En fri själ typ, och du står för vad du säger till punkt och pricka. Jag tycker du verkar som en stark och kreativ person. Vi har olika åsikter om saker och ting, men jag tycker inte att åsikter definierar en person korrekt. Hmm, ibland kan man märka om du är på ett dåligt humör, och jag känner mig ogillad av dig. Men trots allt, kan man ej gilla alla. Ser i vissa trådar att du inte mår speciellt bra, jag hoppas det ordnar sig. Du är helt okej.

Ta hand om dig
amsi: ja 
Hej passe

Du är en hjälpsam, allmänbildad och en vettig man. Du tränar, du gillar att debattera verkar det som och gillad här på UM. Jag har inget att klaga på om dig och jag har aldrig sett något som jag undrat över som du skrivit. Ärligt talat så har jag inget mer att skriva förutom att du är en av de på UM som jag anser vettiga. Du har koll på saker och ting.

Ha det bra
passe
Hej 24/7

Som du själv skrev så har jag ingen bra koll på dig. Jag har sett bilder på dig i forumet och jag tycker du ser väldigt söt och bra ut. Lite synd att jag får beskriva ditt utseende än personlighet först då jag inte har fastställt dig ännu. Men trots det så verkar du som en snäll och förstående människa. Jag hoppas att det ändrar sig inom en snar framtid. Kan gärna återkomma om du vill.
Ha en bra dag du 

24/7
Hej kulturmarxisten

Jag tycker du är smart. Ruggigt smart och jag är avundsjuk på ditt sätt att skriva. Du skriver också en del grejer som får en att tänka efter! Du postar bilder i forumet och du ser söt ut. Jag har märkt att du inte är lika aktiv som förut och det är lite synd men jag hoppas du har det bra, och jag har inget emot dig. Du är bra.

Ha det fett

kulturmarxisten:

Tjena iddqd

Till att börja med så grattis på födelsedagen! Önskar dig en bra dag. I alla fall så tycker jag du är en cool, laidback snubbe som älskar att lyfta och festa. Du är gillad i vilket fall som helst av mig och jag har inget emot dig! Du är lite halvt min idol, och jag tycker du har en avspänd attityd mot allt som jag gillar.

Ha det fett med bra 

iddqd: