Forumet - vad tycker time om just dig?

vad tycker time om just dig?

3864 1 271

Spana också in:

sarkasm:

vad tycker den där tajm om den där plaj då?


Tajm gillar plaj massor för plaj är en vettig tjej som är rolig att hänga på tajny med. Hälsar tajm.

Nintendo:

Jag tror att Time mer eller mindre saknar åsikt om mig, men okej!!!


Nej Time tycker att det hon sett av dig är awesome!

Liebestraum:

tyck


Time är besviken över att du inte noterat henne i forumet tidigare då hon trodde att hon var viktig och hade en plats på forumet. Time tycker att du är hennes idol och har skrattat upp mjölk genom näsan många gånger när hon läst dina up-to-date-and-whitty-kommentarer på UM.
Victor Ahlén:

Hej hej!


Hej Victor! Time hälsar att du är hennes UM-lillebror och att hon fortsättningsvis vill adoptera dig, men inte för att ersätta hennes riktiga lillebror, som är awesome. Hon skulle gärna bjuda dig på godis, men inte i en mörk gränd eller i en park (time tycker att åldersskillnaden är tillräcklig för att det skulle bli lite awkward då).

Budolicious:

Är detta ett nedköp eller förbättring?


Det är varken eller. Tror jag. Tror jag bara tycker du är cool.

isola:

mmmmm


Världens bästa isola, UMs mest envisa, älskar när du går igång och skriver sönder alla som säger emot då jag oftast håller med dig. [love]

mopsen:

snälla kör ba kär jag vill höra


Å ena sidan tycker Time att du är en idolvärdig människa som hon skulle vilja bli uppskattad av och å andra sidan förstår Time inte alls vem mopsen är och vad hon ska tycka. Så det är lite ambivalent men på det stora hela är det enbart positiva grejer som sker i huvudet när jag - jag menar Time - föreställer sig mopsen.