Forumet - Vad tycker tjejer om KK

Vad tycker tjejer om KK

1424 0 34
Usch.. Lite ung för att börja tänka i sådana banor(?) Shockerad Det här med KK är väldigt vanligt förekommande och beroende på vem man är och hur tydlig man är med sina Intentions så brukar det var relativt lätt att hitta någon om man vistas på fester etc där ett första steg kan ske. Sen är det relativt knepigt som kille att hitta någon. Utbudet är relativt högt som tjej jämfört med oss killar :)

Men det viktigaste av allt... Var tydlig mot den du hamnar i säng med vad din avsikt är.. Utnyttja inte!

SvenskWithAttitude: KK slutar med känslor.

Knullar man med någon tillräckligt så bildas det känslor i någon part, det är i alla fall min hypotes.
Beror helt på vem man är. För mig fungerar det inte, åt båda håll. Jag är en känslomänniska och kan endast ha sex med en person som jag känner något för. En person som har sex och umgås med mig får känslor efter ett tag även om deras avsikt inte är så.

Spana också in:


S3ON:
Varför?  

TS har individuella behov

mvh
Så är det absolut. Vi har dessutom alla olika syn på sex där jag är en av dem som förknippar det med känslor, värme och genuinitet. Jag tycker det är tråkigt att man som 15-åring har ett behov att tillfredas sexuellt, utan känslor. Det visar lite vad vårt samhälle och porrindustrin påverkar vår syn på sex. Det börjar bli för ytligt IMHO.

S3ON:
Okej, låt ej de tankarna påverka andra negativt så blir allt jättebra! :) 
Så som KK-mentaliteten påverkar sex menar du? ;)

Det finns för och nackdelar med allt. Problemet som lätt uppstår med KK är att det lätt kan uppstå någon form av hit-and-run-mentalitet. Man har sex för sin egen vinning. Kan jag påverka en människa att inte eftersträva det så gör jag gärna det :) Det som kan vara positivt med KK (om det nu utövas på ett genuint sätt) är att man blir trygg i sexet. Man pratar om det och kan eftersträva att tillfredsställa sin partner på bästa sätt.

Som sagt.. Handlar om mentaliteten. Tyvärr ofta fel sådan hos killar. Åtminstone i min ålder :)