Forumet - Vad underhåller man sig med på en bussresa?

Vad underhåller man sig med på en bussresa?

1073 0 9
Ska åka på en endagsresa till sthlm med klassen. Vi ska åka buss vilket tar ca 4 timmar. Jag är väldigt rastlös av mig och mina kompisar kommer antagligen sova eller vara väldigt osociala (vi åker runt 7 och åker hem runt 18). Har svårt att sova på bussar så det funkar inte.
Tänkte lyssna på musik och podcasts och sånt men det kommer tråka ut mig tillslut så behöver underhålla mig med något mer också så jag inte blir för distraherad av min ångest som jag väldigt lätt blir, för då kommer jag må väldigt dåligt.
Några bra idéer.

Inga kommentarer

Tråden har 9 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Jag borde vara expert på detta.. Jag äter godis o kollar på serier. Arrested development, förslagsvis. Men det bygger ju på att man har tillgång till det. Det är inte alltid man har det, det har jag också erfarit. Ifs, ja, läs en bok eller tidning. Och försök få med dig godis. Det underlättar så mycket.
dra nåt hårt i hövve då sömner du att om inte de funkar så får du väl ha tråkigt då de sägs ju vara nyttigt att ha tråkigt för då blir nåt som är kul dubbelt så kul, ja tror de löser sig mem själv hade ja nog somnat för bussar har en jäkla sömnande effekt då de är skittråkigt u bara 20 minuter till skolan som ja åkte typ varje dag i 3 år