Forumet - Vad väntar efter döden?

Vad väntar efter döden?

375 0 21
Vad tror ni kommer hända efter döden?
Föds man kanske på nytt i en ny varelse eller som en ny människa? Eller fortsätter man leva som ett "spöke" här på jorden? Eller märker man ens att man är död? Man kanske bara forsätter att leva här på jorden med andra döda...?
Omöjligt att veta... men kom med era egna idéer...
Håller på med ett arbete i skolan... DRYGT!
Tack på förhand!

Spana också in:

Ifall det är "himlen och helvetet" så kommer de som har gjort goda gärningar komma till himlen där de lever med sina nära och kära och väntar på de resterande. Men ifall du ska leva med alla du tycker om.. och alla som du tycker om skall leva med sina.. och de med sina så blir det ju som hur många himlar som helst >.<

I helvetet är du dömd att i all evighet lida och brännas för det är det enda du förtjänar. Ehm.. det måste också bli oerhört många och om självmord är en synd och man blir sliten i bitar i all evighet men gud är förlåtande.. innebär inte det att man kommer till himlen då du har haft det hemskt på jorden?

Reinkarnation, har du gjort bra saker i livet får du ett bra nästa liv. Har du gjort dåliga saker i livet så får du leva ett sämre liv i nästa liv tills du tillslut når nirvana.

Jag tror att man märker inte när man dör och antingen blir det som en eternal sleep alternativt att man som bara driver omkring. Jag vill tro att man skall få det bra på något sätt, det är människans sätt att handskas med sorgen, speciellt ifall man har gjort något bra i livet men jag tvivlar starkt på det. Jag är realist inte optimist. [rolleyes]