Forumet - Vad var eran värsta mardröm?

Vad var eran värsta mardröm?

2352 0 11


Min värsta mardröm var att jag var ute med en kompis. Och vi två skulle gå över en stor lång bro. Min kompis tappade balansen och ramlade ner från bron. Det var också en tågbanna nedanför den stora bron. När jag vaknade så kunde jag inte sluta tänka på den där mardrömen igen.

Senast ändrad 4 Jun 2013, 01:01 av Miceparade

drömde att mina kompisar puttade ner mig från ett högt stup, när jag landat var jag förlamad, och kunde inte heller prata. Samma vänner sprang ner och kollade på mig när jag låg där, petade lite och vände på mig och sa något men hörde inte vad. Efter ett bra tag kom en ambulans och också min familj, precis när vi skulle åka iväg kom en okänd man fram och sa att han var min pojkvän eller något sådant. Han sa att han skulle ta hand om mig, och själv ta mig till sjukhuset. Av någon jävla anledning svalde alla det och lät han ta mig med sig. Han åkte ut till en stuga mitt i ingenstans och där aset "tog hand om mig" och var allmänt creepy. Satt i en rullstol, förlamad och utan talförmåga, i massa massa år.

tog ett bra tag innan jag hämtade mig efter denna mardröm hahah

Jag brukade ha en återkommande dröm när jag var yngre om att det försökte bryta sig in folk i mitt hus när jag låg och sov. Den var så verklig att jag vaknade halvvägs ut genom fönstret några gånger, innan jag insåg att jag kanske hade drömt och tvingade mig själv ut i hallen för att konstatera att ingen var där.

Usch vad det var obehagligt. Jag är glad att jag inte haft den drömmen sen jag flyttade hemifrån.

Spana också in:

mina värsta drömmar är oftast de som handlar om att det är personer/föremål i rummet där jag ligger

så verkliga.. drömde ganska nyss om att en "person" sprang runt min säng. drömde återkommande när jag var liten om vålnader som flög runt i rummet/att jag hörde röster ute i hallen.

men drömmer som tur ej är mardrömmar så ofta

När jag fyra gånger på raken trodde att jag vaknade men så hände något jättekonstigt (jag drömde alltså fortfarande).
När jag sedan vaknade igen så kunde jag inte veta om jag var vaken eller drömde så när so helst kunde något skitläskigt hända. Det var konstigt.