Forumet - Vad var erat första barndomsminne?

Vad var erat första barndomsminne?

812 1 11

Spana också in:

Jag kommer ihåg en gång när jag sov i min spjälsäng och blev ledsen av någon anledning och börja gråta tills mamma kom upp och bar upp mig (Jag kunde stå men vet inte min ålder) 

Sen kommer jag också ihåg att jag försökte rymma men nådde inte upp till handtaget... :/ Vet inte heller hur gammal jag var då. 

Sen finns det fler minnen men inte så långa det är bara några få stunder, inga speciella heller. :3

Ett av mina starkaste minne är när jag och mamma skulle gå till en lekpark i Falkenberg och leka. Jag hade med min rosa spade och några andra sandleksaker, två äldre killar lekte med mig i sanden, men när jag och mamma inte var uppmärksamma för en sekund så la killarna ner mina sandleksaker i gropen dem grävt och skyndade sig därifrån. Vi hittade aldrig min rosa spade och det plågade mig under en lång tid under min barndom.

ingen aning om det är mitt första eller ej men minns mycket tydligt en varm dag (måste varit sommar) då jag låg i en barnvagn precis hade vaknat upp från en sovstund. det var perfekt varmt, solen sken halvt igenom filten som användes som solskydd, jag hade världens gosigaste filt och låg bredvid min, än idag, bästa kompis.

vill verkligen att det ska vara mitt första minne så jag har bestämt att det är det.