Forumet - Vad vill (e) han?

Vad vill (e) han?

240 0 12
Hej.
Jag är ganska osäker på vad jag ska göra för tillfället angående den här killen jag fick kontakt med på min kusins fest. Jag har vetat vem han varit sedan långt tillbaka, alltid haft en liten crush liksom. Han är en av min kusins vänner, dock umgås dom inte lika mycket längre.

Hur som helst, så började vi prata på något sätt. Det var konstigt, det var inte mer än " Hej! Jaha du är -namn-'s kusin! ", sedan drog min vän iväg mig och vi sågs inte mer förrän kvällens slut. Vi stod utanför korvkiosken och sedan kom han fram till mig jätteglad och kramade mig hejdå länge.

Dagen därpå tog jag initiativet att skriva till honom på FB, eftersom vi redan hade varandra som vänner tydligen. Han fortsatte konversationen och det flöt på jättebra. Sedan la han till mig på MSN utan att ha frågat efter det och gav mig sitt nummer för han ville att jag skulle smsa honom eftersom han skulle umgås med familjen (det var under påsk och hur tydligare kan det bli?).

Vi fortsatte såhär ett par veckor fram tills nu, inte lika intresserad längre.. Jag ville vänta med att träffa honom igen, för jag ville se hur pass intresserad han är. Han verkar få alla tjejer alldeles för lätt och det är ju inte konstigt egentligen.
Jag var verkligen säker på att han var intresserad.. men nu? What liksom.

Distansen mellan oss är inte problemet iallafall. Vi har inte grälat på något sätt heller, så jag vet verkligen inte vad som är felet.
Känns bara fel och konstigt om jag kommer nu och frågar om han vill träffas..
Vad ska jag göra?

Spana också in: