Forumet - Vad vill han?

Vad vill han?

1028 0 32
För att försöka hålla en låååång historia kort;

Hela Juni = han var i ett förhållande som sen slutade lite halvtaskigt. Men det var inte vidare seriöst, höll 3-4 veckor.

Juli/Augusti = Han har hört av sig massor till mig och vi har pratat jättemycket, han ger jättemycket komplimanger som oftast har med min personlighet att göra istället för mitt utseende. Citat: "Du är banne mig en intelligent kvinna! och så är du skitsnäll, och söt. En jättebra människa helt enkelt!" och "fan vad underbar du är. helt sjukt bra är du!"

Jag är ju inte van vid att killar är som han är, utan de brukar vara rätt... på, dvs de är rätt genomskinliga i sin agenda. Har stött på lite killar som varit i rebounden, men de har inte betett ens i närheten som han.

Vi har inte träffats sen i början av Juli (då han fortfarande hade tjej) hade jättekul tillsammans. Han bor några mil bort.

---

Jag måste verkligen ta reda på vad han känner för jag tycker om han JÄTTEMYCKET som vän, men jag vet inte om jag har några känslor för han.

Teorier? :) [cheers]

Spana också in:

Harpyja:

Han verkar helt enkelt tycka att du är en bra kompis.


Ah jo, fast ibland så... Sättet han pratar med mig på! Det är det som är lite oroväckande så att säga.

Han ringde mig på fyllan en gång och sa hur söt och gullig och fin jag var. Sen SMSar han mig några dagar senare och ber om ursäkt om han sa något dumt trots att han tydligen försökt skärpa sig när han pratade med mig [confused] Jag har själv aldrig ringt nån på fyllan så jag kan ärligt talat inte säga att jag vet hur man beter sig då, det kanske bara är en kompisgrej för han, att inte flippa för mycket?
Harpyja:

Han verkar helt enkelt tycka att du är en bra kompis.


Kul att jag skickade meddelandet innan jag skrivit klart!

Han ger mig komplimanger helt "oprovocerat" så att säga, mitt i allt kan han kläcka ur sig "du är en så fin person".

Har bara känt han några månader dessutom, så vi är ju inte direkt bundisar. Men han kanske bara är såndär genomsnäll person som är väldigt duktig på att ge komplimanger? (I know I'm not. Haha.)
herr_nilsson:

Hahaha, oldest trick in the book, låtsas som man är helt ointresserad av sex för att få tjejen att känna sig "speciell" när man får komma till. Blir så mycket roligare och mer ohämmat då...


HAHA, nää är det sant? Men gud. Om vi säger så här, är jag ute efter engångsligg så håller jag mig till de erfarna. Så jag hoppas verkligen inte att det är en sån han försöker köra, då sjunker min respekt för han lite [bigsmile]