Forumet - Vad vill han?

Vad vill han?

451 0 26
Träffat en kille ca 6-7 ggr nu. Det har gått lite sådär nervöst and so on. Lite brist på konversationsämnen.. Och vi rörde inte ens varandra. Den sjätte gången vi träffades lutade jag mig på honom och vi kysstes för första gången. Han sov över och det var bara allmänt mys. Han sa att han tyckte om mig. Helgen därpå åkte han iväg och festade med sina kompisar, han var väldigt full och ringde mig någon gång. Vi skulle träffas dagen därpå då han var hemkommen. Han kom till mig, det var som vanligt. Han var väldigt trött, lät honom sova. Vi låg i min säng hela natten myste vi skulle ha sex men han fick inte på sin kondom. Det blev bara oralsex. När vi vaknade dagen därpå, sa han att han var tvungen att gå. Jag visste ju att han skulle till jobbet men jag fattade inte grejen när han skulle gå 50 minuter innan bussen gick? Jag frågade honom ifall han ville att jag skulle följa honom men han sa nej. När han väl skulle gå gav han mig en puss och sa ha det bra.

Jag fattar ingenting, vad vill han?
Det är alltid jag som tar intiativet att träffas och skickar sms och grejer. Jag vill veta vad han vill men vill varken vara för tjatig eller för på. Någon idé på hur man ska bära sig åt?

Spana också in:

CRUSHHERHEART:

Träffat en kille ca 6-7 ggr nu. Det har gått lite sådär nervöst and so on. Lite brist på konversationsämnen.. Och vi rörde inte ens varandra.


Oj, lät som om det verkligen sprakade. Helt värt att köra vidare på.

Bara kåta på varandra eller? I så fall så är det ju ett rejält bakslag när ni inte kunde ha sex på grund av att han inte fick på kondomen...
Jag har också samma problem. Men det är så att även om de vill gå tidigare så behöver det inte vara något dåligt. De flesta killar vet inte riktigt hur de ska bära sig åt, speciellt när han inte känner personen i fråga.

Låt honom vara till han hör av sig. Sedan pratar du med honom. Var det svårt?