Forumet - Vad vill han?

Vad vill han?

295 0 18
Jag har kännt en kille i ungefär två månader. Han är min storebrors kompis och hänger hemma hos oss lite då och då. Vi klickade direkt och blev kompisar.
Jag visste ända från början att han hade en flickvän sedan två år tillbaka, och han brukar prata om henne lite då och då.
Jag la till han på facebook och han skriver alltid till mig i chatten när iv båda är inloggade. Vi kan hålla igång konversationer i timmar.
Han brukar smsa mig typ varje dag också, det är alltid han som börjar och jag som avslutar alla konversationer. Förutom lite då och då ibland. Han började direkt sitt första sms med att säga: hej sötnos. Han säger hela tiden massa flörtiga saker och hade inte haft en flickvän hade jag tagit det som att han stötte på mig jättemycket. Han brukar alltid säga att jag är snygg och att vilken kille som helst skulle bli glad över att vara tillsamans med mig. Jag brukar skämta bort det eftersom han har en flickvän, och är en av min storebrors bästa kompisar.
Han är liksom en big flirt eller vad man ska säga. Och jag har märkt hur han tittar på mig, på ett speciellt sätt liksom, och han skämtar alltid om hur vi ska gifta oss.
Grejen är att jag tycker bara han är en kompis, och han har ju som sagt en flickvän, vill inte komma emellan det på något sätt.

Men vad fan vill han? Han är ju inte i något direkt uppbrott med sin tjej, men ändå lägger han i högsta flörten på mig..

Kan någon ge något slags råd eller hjälpa mig förstå hur han tänker? [smile]

Spana också in: