Forumet - Vad vill han egentligen?

Vad vill han egentligen?

713 0 5
Okej hurrni, det här skulle kunna bli två A4 men jag ska försöka dra mitt angenäma problem lite kort.

För 1½ år sen träffade jag en kille på en fest, vi bytte nummer och hördes nån gång ibland efter det. Förra sommaren träffades vi igen på en festival där vi bor och satt ihop den kvällen men hördes inte efter förrän några veckor senare då vi träffades på en födelsedagsfest hos en gremensam kompis. Vi var som klistrade vid varandra den kvällen också och började höras dagligen efter det i några veckor tills det av någon anledning bara rann ut i sanden, trots att jag var jävligt sugen på honom redan då.

Hur som helst, sen varken sågs vi eller hördes förrän vi stötte på varandra på krogen i våras, alltså ca. 8 månader efter vi hördes sist. Vi hejade och pratade lite med varandra. Satt även ner och pratade med en av hans kompisar som jag lärt känna, han berättade då för mig att den här killen hade verkligen varit intresserad av mig förra sommaren och varit så glad av att prata med mig. Och då blev jag verkligen förvirrad, för jag hade inte direkt fått dom vibbarna då.

Efter den kvällen skickade jag iallafall ett oskyldigt sms till honom och efter det har vi pratat varje dag i 2½ månad. Hör inte jag av mig så gör han det och vice versa. Vi började även träffas, han var hos mig två gånger. Dock går det ungefär 2 veckor mellan gångerna vi ses. Den första gången satt vi mest och pratade, halvtittade på film osv. Och andra gången började ungefär liknande men sen började han kyssa mig och det slutade med att vi låg med varandra. Jag borde kanske dragit ut på det men jag har velat ligga med honom i 1½ år så jag tog chansen liksom.

Efter det har vi fortsatt prata som vanligt, och sen för några dagar sen bjöd han hem mig till sig och jag var där igår. Det var som vanligt, vi umgicks, pratade, såg på film osv och sen började vi pussas och kramas och allt sånt där. Vi låg och gosade, busade, skrattade, han höll om mig, pussade mig på pannan, och bara var allmänt... gullig. Pojkväns-gullig. Vi låg så och bara njöt av varandas sällskap innan det blev lite mer hett, så att säga. Sen när vi låg och myste efteråt frågade jag honom när vi skulle ses igen, och han sa "jag vet inte, jag har ju en del att göra". Sen sa han inget mer, så jag började klä på mig, då drog han ner mig i sängen igen och gav mig världens längsta kyss som att han ville ha mig kvar, och bad mig höra av mig när jag var hemma.

Det jag inte blir klok på, är vad fan han vill med mig? När vi är tillsammans, beter han sig som att han verkligen tycker om mig och vill vara med mig, men när vi inte är tillsammans så visar han inga tecken på att han vill något särskilt med mig. Förutom det faktum att han visar sig lite intresserad när han hör av sig varje dag. Det går liksom nästan 2 veckor mellan varje gång vi ses, men när vi väl ses så får jag verkligen vibbarna av att han vill någonting seriöst. Jag blir aldrig kär, men den här killen får mitt hjärta att slå i 110 och jag blir tokig av att inte kunna läsa honom. Skulle kunna fråga honom rakt ut ja, men jag är faktiskt ganska säker på att jag inte skulle få det svar jag vill ha.

Kan någon, innan jag blir ett psykfall här hemma, komma med nåt vettigt om hur jag ska tolka hans signaler?

Sorry, det blev typ ett A4 ändå......

Spana också in: