Forumet - Vad vill han egentligen?

Vad vill han egentligen?

1957 0 16
Nu är det som såhär att jag och en kille har hållit på lite fram och tillbaka, vi har träffats på fester och hånglat osv men inget mer egentligen. Efter två av festerna har vi sovit tillsammans, men aldrig haft sex eller något sådant. När vi väl träffas är han hur gullig som helst, håller om mig, kysser mig, säger han gillar mig och allt det "vanliga" om man säger så. Senast i lördags sov jag över hos honom och då väckte han mig genom att ligga och pussa mig i hela ansiktet och vägrade släppa taget om mig (ja, visst låter det mysigt?!) 

Men här kommer problemet; han tar aldrig upp kontakten med mig annars,  han föreslår aldrig att vi ska ses eller något. Tilläggas bör är att jag verkligen inte tror han är ute efter sex eller så, för han är själv oskuld och är ingen sådan kille annars. Hur ska jag ens tolka detta? Känns som han ger mig två olika signaler. Och känns ju inte så jätte kul att "ge upp" om han nu gillar mig, men vågar jag verkligen tro på allt det han säger?
Jag gillar verkligen denna killen, och vet sedan innan att han har problem hemma men han vill inte prata med mig om det, trots att han vet att jag genomgått exakt samma situation som honom. Hjälp, snälla..
Kan tillägga att vi båda två är 17 år, snart 18.

Spana också in: