Forumet - Vad vill han? Kärleksprobleeem

Vad vill han? Kärleksprobleeem

180 1 2
Okej, behöver verkligen er hjälp! För ett & ett halvt år sedan ungefär fick en killkompis (vi umgås inte så mycket, har gemensamma kompisar & snackar väl ibland) crush på mig, han har erkänt det själv. Han skickade massa "flörtiga" sms osv. Han berättade att han tidigare varit kär i mig & sedan två veckor senare blev han tillsammans med en annan tjej. Under tiden de var tillsammans träffades vi en gång ensamma hos honom, BARA som kompisar från min sida & från hans också tror jag? Nu gjorde iallafall han & hans tjej slut för 2 veckor sedan & han har börjat höra av sig till mig igen! Han smådriver lite med att han tycker jag är snygg, att vi borde ses osv. Han bjöd med mig på fest också, jag & hans tre andra killkompisar vilket kändes lite konstigt? Iallafall, tror ni att han verkligen har känslor för mig eller är jag bara ett tidsfördriv? Jag vet att han har haft känslor för mig tidigare (2 år sedan ung)...

O

Det kan vara så att du är hans rebound, men eftersom han har redan deklarerat känslor för dig sen tidigare kan det betyda att han och hans dåvarande tjej inte passade. Och därmed vill bli ihop med dig (Att de känslorna försvann aldrig helt). 

Det är svårt, speciellt för dig. Det lättaste blir väl att försöka ta det långsamt och se vart det leder. Om du är intresserad av honom så kan det vara värt det.