Forumet - Vad vill ni ha för sex att läsa om?

Vad vill ni ha för sex att läsa om?

1399 0 55
Okej jag ska försöka skriva en seriös sexnovell den här gången och jag undrar vad majoriteten tycker om. (det är mest för inspirationens skull)

Spana också in:

Harpyja:

Sådär soft, mjukt, försiktigt sex (Du röstade på detta alternativ)


Har knappt läst sexnoveller men jag tror det där.
Fast egentligen spelar det nog inte så stor roll, det är detaljerna och känslan som bestämmer om den är bra eller inte.
Det ska inte vara "sen dunkade han henne rejält" det ska vara detaljer! Ända ut i fingertopparna. [y]
Myksa:

Det ska inte vara "sen dunkade han henne rejält" det ska vara detaljer! Ända ut i fingertopparna.


Jo precis. Jag tänkte verkligen satsa på detaljer den här gången men ibland kan det ju också bli jobbigt med för mycket detaljer. Fast det kanske inte gäller i sexnoveller.
Nachac:

Inget av det, men närmare det här. Typ häftig, ickedominant förförelse. Kan ta en kvinna som förför en man på det viset, för omväxlings skull.


Fast jag tycker alltid att det är kvinnan som förför. De flesta noveller jag har råkat ut för så har det alltid varit tjejen som är stygg och som vill allt.
Harpyja:

Fast jag tycker alltid att det är kvinnan som förför. De flesta noveller jag har råkat ut för så har det alltid varit tjejen som är stygg och som vill allt.


Jo, i och för sig, men då brukar det vara så undergivet. Ungefär "gör vad du vill med mig", medan en man kör mer "du är kåt va, jag ska allt visa dig att du är kåt, spelar ingen roll vad du säger, din kropp förråder dig." Anledningen till att jag skrev ickedominant är att jag inte är intresserad av något som ens liknar bdsm. Tänkte mer att en kvinna kunde ge sig på något liknande den mer manliga typen av förförelse jag beskrev.
Nachac:

Anledningen till att jag skrev ickedominant är att jag inte är intresserad av något som ens liknar bdsm. Tänkte mer att en kvinna kunde ge sig på något liknande den mer manliga typen av förförelse jag beskrev.


Då kan jag nästan ta ur ett eget minne och finslipa det lite. Fast då blir det kanske oskuld, icke oskuld- varianten.