Forumet - Väggprydnad utan borrhål?

Väggprydnad utan borrhål?

10482 0 69
Då mitt och Åttas sovrum för tillfället är väldigt tomt och tråkigt hade det varit fint med någon slags väggprydnad.

Problemet är att väggen jag vill smycka är en betongvägg. Vi har ingen slagborr och eftersom det är en hyresrätt vill hyresvärden inte ha alltför många hål i väggen (redan när vi flyttade in var väggarna alltför misshandlade).

Jag vill alltså ha tips på hur jag kan ordna någon fin väggprydnad utan att borra i väggen.

Här är den mycket spännande väggen:
Image

Förslag gällande fula väggklistermärken där det står något fjantigt på latin undanbedes.

Spana också in:

Det finns ju krokar med dubbelhäftande tejp på, det lär ju fungera om det inte är tapet. Vilket det ser ut att vara. Det finns krokar med små spikar tavelspikar, men det fungerar inte heller antar jag [mad] Det blir ju minihål ändå.


sådan där blå gegga? häftmassa.


HMHMH. Silvertejp.
Capture:

eftersom det är en hyresrätt vill hyresvärden inte ha alltför många hål i väggen (redan när vi flyttade in var väggarna alltför misshandlade).


Vadå, är ni snälla och lydiga mot er hyresvärd? :S:S:S:S:S

Hål i väggarna efter borrhål räknas som normalt slitage. Ni får borra hur mycket ni vill!
använd inte häftmasse gägget för de blir fläckar som inte går å måla över! Kom på ensak, när ja bodde hemma hängde ja en gång upp en samling jänkebils navkapslar presis överallt i mitt rum. Navkapslarna kostar nog garanterat runt 35.000kr å va knökat på väggarna å dom hängde ja fast me en vit grunka me 3 stifft, grunkan såg ut som siffran 9. Ja tyckte de va häftit, farsan "gammel raggare" tyckte de åxå meeeen, morsan fick ju frispel å blev skogstoki så de va bara att ta ner å paketera i sina papplåder igen.
isola:

Anser hyresvärden att det är för mycket så tar han ut en avgift när man flyttar.


Vad jag hört så är det normalt slitage att borra för att sätta upp hyllor och tavlor. Tror inte hyresvärden får ta ut en avgift för det.


Capture:

Ah. Okej.


Kolla med hyresgästföreningen eller nått innan om ni skulle få för er att göra det iaf, tänk om jag har fel nu.
framtidstron är död:

Vad jag hört så är det normalt slitage att borra för att sätta upp hyllor och tavlor. Tror inte hyresvärden får ta ut en avgift för det.


Om det är för många hål så får h*n det. Beror på hyresvärden vad h*n tycker. Vissa är skitgriniga och fattar inte att man inte vill sitta och stirra på de sketafula tapeterna.
Capture:

Ah. Okej. Vi har dock ingen slagborr, och ingen av mina föräldrar har det heller.


man kan köpa en sådan på typ överskottsbolaget för 400, de är asdåliga om det är för "seriösa" ändamål men några tavelhål går relativt smärtfritt. se dock till att köp bättre borr för betong och sten än de som följer med eftersom de har en tendens att gå sönder.

annars om ni har en list kan ni köpa sådana där krokar man fäster i listen som det hänger fiskelina ifrån, som man kan hänga tavlor eller dylikt i.