Forumet - Vägrar ha sex pga stubb

Vägrar ha sex pga stubb

4522 0 160
Jag kan bara raka fittan och under armhålorna max 2 ggr i veckan![chocked] Det gör så jäävla ont o raka den lilla stubb som finns annars och det börjar blöda och blir fula ärr. Hur ofta kan ni raka er? Och hur fort växer det ut? Jag vägrar nämligen ha sex dag 3 pga av att det är mkt stubb då som inte går o raka... eller har ni sex ävenfast ni är stubbiga tjejer?

Spana också in:

hetingensjälv:

mitt "fittstubb" sträcker sig ända från fittan ner mot låren upp till naveln... och mitt armhåls-hår är ungefär en decimeterlångt och 5 centimeter brett.. + att mitt stubb är kolsvart och skithårt och växer tätt....så


Jag har också hårväxt ner mot låren och naturligtvis lite fjun uppåt magen ... det spelar väl ingen roll? Att ha lite stubb är lika fräscht som babylent tycker jag. Det är när man börjar tala om hippiebuske som jag reagerar (och då är ändå hippiebuske fräscht). Sluta tänk så mycket.
uppenbar:

Jag har också hårväxt ner mot låren och naturligtvis lite fjun uppåt magen ... det spelar väl ingen roll? Att ha lite stubb är lika fräscht som babylent tycker jag. Det är när man börjar tala om hippiebuske som jag reagerar (och då är ändå hippiebuske fräscht). Sluta tänk så mycket.Okej jo kanske...jag ska försöka känna mig fräshare i det, och sluta bry mig det skulle underlätta så mycket.. :)