Forumet - Väldigt oregelbunden mens...

Väldigt oregelbunden mens...

701 0 13
Halloj! [bigsmile]

Jag har då väldigt oregenbunden mens och har jämt haft det, men det verkar till och med bli värre? [confused]
Fattar inte vad som händer. Jag började få mens vid 14:års ålder och är 19 så det borde ju ha fixat sig så det är mer regelbundet.

Jag har den med 2 eller t.o.m. 3 månaders mellanrum, men det är mest 2. Har hänt 2eller 3 gånger att det varit 3 månaders mellanrum. Det är ju inte alls jobbigt för mig precis känns ju skönt att inte ha den så ofta men det måste ju vara något fel. Dessutom vill jag ju inte få det jättesvårt att få barn sen.

Hur ska jag kunna veta när jag har mens egentligen. Jag får nog börja skriva upp det. Har slarvat så mycket med det men måste skärpa mig! Så vad tror ni? Jag borde väl gå till nån ungdomsmottagning så får dom väl berätta vad som kan orsaka det. Men borde jag skriva upp ett par gånger först så dom ser hur det verkar?

Vore tacksam för svar [smile]

Spana också in:

eh,har inget med grönsaker att göra

anteckna i en bok vilka datum,hur länge och hur långt imellan du har mens,gjorde jag i typ 2 år,då har man nåtsånära koll när man kan vänta sig den för den va inte direkt punktlig,eller skaffa p-piller,d gjorde livet så mycke enklare.[rolleyes]
Jasså men jag känner mig inte så stressad. Vill gärna hitta nåt jobb men jag bor ju hemma så det är ingen panik. Fattar verkligen inte vad det kan vara. Jag är inte för smal det är jag säker på.
Så tycker ni jag ska anteckna några gånger och SEN gå för det är ju inte bråttom precis... Undrade bara om någon har det likadant.