Forumet - Väldigt osmakligt SD

Väldigt osmakligt SD

4063 1 46
http://expo.se/2014/sd-ordforande-fram-med-steriliseringstvang_6492.html

"Vad är det som säger att den sk normaliseringen slutar med att homo-, bi- och transpersoner (hbt-personer) skall "normaliseras"? Varför inte personer som begår tidelag (sex med djur) eller pedofili (sex med underåriga)?"
Ja, för två myndiga människor som frivilligt ligger med varandra är precis samma sak som tidelag och pedofili... Eller inte.

"Normalt är det som vi människor är skapta för, det vill säga att kunna få avkomma och föra släktträdet vidare."

Jag undrar lite hur de ser på kvinnor/män som är sterila och är tillsammans med någon fertil av motsatt kön, de kan ju inte heller få barn.

"Och bögarna ska inte få adoptera!!".
Mh, man är sjukt beroende av att ens ena (adoptiv)förälder har en fitta för att.. Ehh... Kan ni komma på någon gång? Det kan inte jag.

Spana också in:

Jag är inte förvånad. Det är äckligt. Han visar sig som en primitiv barbar - den typ av person som blir hysteriska över saker de är för dumma för att förstå måste fördöma det för att kunna få struktur i huvudet.


Det är inte svårt att se aktion T4 bakom hans framtidsvision. Det är nu man påminns om att judarna må ha varit en tidsbunden syndabock för nazismen, men nazismens övriga offer är eviga.

Agahnim: Nej, men 2007.
Fast den första delen är från 2013, och oavsett om det han skriver går i linje med SD eller inte så har han skrivit sina åsikter och tankar - i sin blogg - vilket borde leda till en uteslutning. Att det inte gjort det än förvånar mig med tanke på hur många andra man uteslutit och för vad. Men nåja, är väl inte förvånande om SD vill ha någon med sådana osmakliga och vidriga åsikter som Peter BjellheimGladHjärta
Din demokrati är grekisk, dina bokstäver är latinska, dina siffror är arabiska. Din Pizza är italiensk, din choklad är colombiansk, din freestyle är koreansk, din hund är utländsk. Dina bananer är från Afrika, din parfym är fransk, din matta är persisk. Din alkohol uppfanns av iranier, din landslagskapten är bosnisk.Cobrak: Din demokrati är grekisk, dina bokstäver är latinska, dina siffror är arabiska. Din Pizza är italiensk, din choklad är colombiansk, din freestyle är koreansk, din hund är utländsk. Dina bananer är från Afrika, din parfym är fransk, din matta är persisk. Din alkohol uppfanns av iranier, din landslagskapten är bosnisk.


+ den röven du kollade på nyss o fick stånd? den e brasiliansk....