Forumet - Välj ut den bästa Ummaren som är sämst på MATTE

Välj ut den bästa Ummaren som är sämst på MATTE

4790 2 21
Välj ut den bästa ummaren som är sämst på matte. 
Första ummaren skriver en gåta, problemlösning, något ur matteboken som nästa ummare ska svara på och sedan hitta på en ny mattefråga. Nästa ummare får gissa och om den gissar rätt enligt föregående ummare så får den ställa en ny. Under tiden väljer vi gemensamt ut så bäst det går vilken ummare som är BÄST på att vara SÄMST på matte. 
För att skruva upp er så kan jag börja med att säga:
... Jag (SkeletonGirl) är MATTE = jag är hundägare + bytt ut TT (minecraftämne) mot RR+ ~ RH+ [japanese vamp1.Dr reDrama]. Ug0t "ET" straight? /lovleycomplex
°○●•. - (panda) #molekyler ^ h20. Kent dör.

Spana också in:


Skåneärbäst: 4

vad blir 9 x 15 - 20 + 9
Svar: 91509 förklaring: om man knyter ihop första säcken så blir det 915 sen minus ger kastar 20 lappen i sjön och kvar blir nio kattliv. Om du satt två plus framför 20 lappen så hade de erövrat minusettecknet och då hade svaret blivit: 915030 (eftersom det erövrade minus tecknet och fick en poäng över på andra lagets sida). Hoppas Jag gav en rimlig förklaring. 
Ett i utan sin prick kan likna 1Hjärta Up = hqdefault.jpg

och eftersom panda väljer ut haien så får han börja om från början på leken med att ställa en ny fråga som han kan rätta svaret på. Då ska vi se hur han löser det svaret. Kanske sämre än mig till och med, (med all respekt). Pricken har också "trillat" utanför kanten på vår tråd, och eftersom vår tråd är en lek kan det även vara en bana på ett brädspel. Sammanfattningsvis:
Panda säger att hon väljer ut haien, vilket betyder att det var hon som upptäckte FÖRST.. att hajen hamnade utanför vår spelbana, tillsammans med pricken ovanför iet. Alla här som är gamers hajjar vinkeln.

räkgylfar: jag tror skeletongirl vinner titeln sämst på matte 

sagt m kärlek
Du får gärna hjälpa mig bli bättre på huvudräkning när det blir min tur att sköta kassan på jobbet. Då jag fick godkänt på matte i gymnasiet men inte de andra i min särgrupp av någon anledning. Jag klarade långt ifrån hälften av alla frågor på NP. Tycker ni att jag borde anmäla min favoritlärare som var för snäll mig mig? Gråter