Forumet - välja tatuerings motiv

välja tatuerings motiv

1389 0 19
tänkte första göra denna första tatueringen nästa år  o sen möjligtvis göra en sleeve på de men asså det finns så mycket att välja på vad ska jag välja tips?? vill verkligen ha en tatuering älskar stora sleevar  ska jag ta de som jag tycker är intressant ? jag vet inte hjälp,tack

Spana också in:

 Välj motiv själv, ingen kan välja åt dig. Sedan kan du inte göra en sleeve på en gång, inte om du ska ha en helsleeve i alla fall. Googla runt på studios eller be någon hjälpa dig, sedan tittar du på deras portfolios (de flesta brukar ju ha några bilder uppe på instagram i alla) och väljer artist. Det kommer också att kosta en bra slant så börja spara ditt studiebidrag redan nu om du har möjlighet.

IIGonnaKillYou99: vet inte har ju en fond av pappa som löder ut nästa nät jag är 18 och sparade pengar så typ 40 000 har jag
Bara en fundering... är det inte bättre att du låter sparkapitalet ligga kvar i fonden förutsatt att fonden har hyfsad utveckling så att du om några år kan köpa en egen lägenhet istället för att göra en tatuering för pengarna. Kanske inte är så jävla roligt att bo kvar hemma som 20- eller 25-åring även om du har en häftig sleevetatuering på armen.

Tillgången på hyreslägenheter lär bli mindre och mindre och inom bara något år så är det enbart bostadsrätter dvs "köpelägenheter" som kommer att gälla.