Forumet - Välkomna till Nevons dejtingservice' efterträdare!

Välkomna till Nevons dejtingservice' efterträdare!

4966 2 611
Om du känner dig lite ensam såhär på en onsdagskväll så vet jag precis vad du behöver. En internetflört!

Allt du behöver göra för att bli ihopparad med en passande partner är att posta ett inlägg där du länkar till en bild på dig själv. Bilden måste visa hela ditt ansikte och gärna din kropp. Efter att du gjort det så kommer jag att betygsätta ditt utseende på en skala från ett till tio, och därefter para ihop dig med en partner vars utseende matchar ditt. Finns ej någon tillgänglig partner så hamnar du i dejtingkön och blir tilldelad en partner så snart som en blir tillgänglig.

Vad ni gör därefter är fullkomligt upp till er. Det här är trots allt inte någon läskig koppleritråd! () Ett förslag kan vara att skicka ett romantiskt PM. Känner ni er lite mer äventyrliga så får ni mer än gärna sköta erat flörtande i den här tråden.

Så kör igång! Posta en bild och finn en kamrat för livet (eller i alla fall några minuter)!

Kvinnlig medbedömare med stark mage sökes.

Tillgängliga, som kommer att ges bättre eller sämre hälfte så snart som möjligt:

Complicated
Axo
Semi
WBC

Spana också in:

Exner:

Bilden måste visa hela ditt ansikte och gärna din kropp.


med eller utan kläder?

egentligen anser jag att det borde räknas som fusk ifall man har kläder på sig, eftersom det går att dölja väldigt mycket med dem, men samtidigt antar jag att um:are generellt sätt är obekväma med att visa upp sina kroppar och att tråden skulle dö rätt snabbt om halvnakenhet vore ett krav.

kvalitet eller kvantitet?
iosib:

egentligen anser jag att det borde räknas som fusk ifall man har kläder på sig,


Kände mest att det brukar bli häxjakt när en kille lägger upp en dylik bild. Annars måste jag engagera någon fotokåt människa som kan ta uppdaterade bilder. De här är minst ett år gamla nu.
Nachac:

Kände mest att det brukar bli häxjakt när en kille lägger upp en dylik bild.


jag känner mig exhibitionistisk för tillfället, kan nog lägga upp bild.

och häxjakten på dig berodde nog mer på att det var en fotosession, alltså att du hade lagt ner reellt engagemang på att få halvnakna bilder på dig själv tagna, än bilderna i sig.
iosib:

och häxjakten på dig berodde nog mer på att det var en fotosession, alltså att du hade lagt ner reellt engagemang på att få halvnakna bilder på dig själv tagna, än bilderna i sig.


Fast jag hade blivit ombedd om dem, men det kunde ju inte de veta. Dock får jag ju skit av vissa användare även för bilderna i "Övertala umare om att skriva namn på kroppsdel/whatever"-tråden också, men det är nog mer för att det är jag.

Är dock exhibitionistisk, säger inte annat.