Forumet - Vän i svår situation

Vän i svår situation

166 0 12
Min pojkväns bästa kompis (och numera även min kompis) är tillsammans med en tjej sedan mer än två år tillbaka. Problemet är att enda sedan jag känt honom (dvs mer än ett år) så har han ständigt sagt att han vill göra slut med den här tjejen, han har till och med blivit kär i en annan tjej som han ville bli tillsammans med.

Han har flera gånger försökt göra slut med henne, men de gångerna har hon blivit väldigt deppad, hotat med självmord, börja skära sig och allt möjligt. Tycker väldigt synd om honom, samtidigt synd om henne som är tillsammans med någon som egentligen inte vill vara med henne. De är fortfarande tillsammans och vi säger åt honom att göra slut, men han säger att hon kommer göra sig själv illa. De har till och med blivit sambos nu, enligt min pojkvän "tvingar hon honom".

Vi står egentligen som frågetecken i hela situationen. Någon som varit med om något liknande? Hur löser man detta på bästa sätt? Eller bör vi överhuvudtaget inte bry oss? Kan även påpeka att de bråkar väldigt mycket, och flera gånger har killen kommit hem till oss och sovit över pga han inte vill vara med henne. Förstår inte hur vissa människor tänker egentligen. [shake]

Spana också in: