Forumet - Vända kuken ut o in?

Vända kuken ut o in?

3941 1 30
Nu när jag har fått en mer "klarare" bild på det hela kan jag ju säga att man kan flytta på urinblåsan, så det borde ju vara möjligt att "vända" kuken ut o in. Dock så är jag rätt så säker på att du inte kommer att producera nå mer sperma efter en sådan operation. Jag tror inte heller nån kirurg hade velat utföra en sådan operation.

Notera att jag är inte läkare eller liknande. Jag skriver bara vad jag tror och har läst på internet. 

Spana också in:


Amadeus Från Syd: Nu när jag har fått en mer "klarare" bild på det hela kan jag ju säga att man kan flytta på urinblåsan, så det borde ju vara möjligt att "vända" kuken ut o in. Dock så är jag rätt så säker på att du inte kommer att producera nå mer sperma efter en sådan operation. Jag tror inte heller nån kirurg hade velat utföra en sådan operation.

Notera att jag är inte läkare eller liknande. Jag skriver bara vad jag tror och har läst på internet. 
tror gör man I kyrkan

Donno:
Vadå anta nåns kön? Menar du möjligen ens juridiska kön? De menar jag iaf, hur man blir uppfattad av samhället är nog väldigt viktigt efter vad man har för sexuell läggning
Nja. För att man inte ska trigga igång folk så ska man ju "inte bry sig om det juridiska könet" utan man ska bry sig om det man VILL bli tillkallad.

Jag säger inte att jag håller med detta men jag vill inte heller göra nån upprörd.