Forumet - vänner eller tjej?

vänner eller tjej?

4166 1 13

Jag har träffat en kille och vi har bra med varandra även fast vi har känt varandra i tre veckor. Det känns rätt med samtidigt lite osäkert med allt. Hans bästa kompis var kär i mig och gillar mig fortfarande. Han vågar inte berätta för honom vad han känner för mig eftersom han är rädd att förlora sina två närmaste vänner då han träffade mig via dom. Jag förstår det och tänker inte tvinga honom välja mellan mig och sina vänner men det börjar bli lite jobbigt. Själv har jag inga känslor för den andra killen( hans bästa kompis) så jag tycker inte att vi ska träffas i smyg. Han vill inte träffa mig utanför min skola eller allmänt plats eftersom han är rädd att nån ska se oss. Jag gillar honom verkligen men vet inte om han är säker på oss och det känns som att det bara är jag som gör allt för att det ska bli bra mellan oss. 

Spana också in:


NEMI: Om hans polare inte kan acceptera vem han väljer att ha ett förhållande med så är det ändå inga bra vänner. Men kan förstå om det skulle kännas jobbigt.


tbfhno: De måste acceptera att ni gillar varandra!
grejen är att jag och en kille höll på men det var bara< sex sen föll han för mig och då träffade jag hans kompis som jag är med nu, känner mig inte så snäll