Forumet - Vänners ex

Vänners ex

1783 1 52
Är det ok att bli kk med eller bli tillsammans med en väns ex? Eller beror det alldeles på hur pass nära vänner man är och hur mycket man tycker om exet?

Men vad fuck, OM man endast är kk ska det stå

Image

Spana också in:

isola:

Vet inte/annat svar (Du röstade på detta alternativ)


tycker det verkar onödigt att ha en kk-relation med någon väns ex. har man gått och blivit kär så är det ju som det är, då får man väl vara öppen med sina känslor för sin vän. om denne inte kommit över sitt ex blir det ju jävligt jobbigt, men då får man väl försöka göra en avvägning
isola:

Om vännen samtycker (Du röstade på detta alternativ)


Åtminstone om man vill slippa problem. Det är klart att ur rent logisk synpunkt är det okej att bli tillsammans med vem som helst där känslan är ömsesidig. Men det kan ju bli på bekostnad av vänskapen med personen vars ex det rör sig om.
Jag vet inte om något alternativ passar riktigt:

Man ska ta hänsyn till sin väns känslor, om inte annat så för att inte krångla till vänskapen. Att riskera vänskapen om det bara handlar om sex verkar onödigt.
Gäller det kärlek däremot har man också en plikt mot sig själv och den man är kär i och de känslor man känner.

Om det bara handlar om sex så låt bli det eller håll det åtminstone hemligt för vännen av hänsyn till denna. Om det handlar om äkta kärlek däremot måste vännen acceptera det.
isola:

Beror på om vännen fortf är kär eller ej (Du röstade på detta alternativ)


Eller mest egentligen om man är kär själv för då spelar det faktiskt ingen roll vad ens vän anser. Om man bara vill ligga lite så är det ganska oförsvarbart att göra det om ens vän fortfarande är kär.

hatar för övrigt att gemene man ska vara så jävla vidrig med cpstörd människosyn och det ska ses som normalt, typ att när någon legat/varit tsm med någon man känner så är den personen förverkad eller alternativt att man "äger" sitt ex hela livet.