Forumet - Vänsteranhängare med tvivelaktig syn på kvinnor/invandrare får företräda partiet...

Vänsteranhängare med tvivelaktig syn på kvinnor/invandrare får företräda partiet...

928 0 32
...[ops]

http://www.arbetarbladet.se/index.php

En man inom Vänsterpartiet skickade e-mail till en kvinna med utländskt ursprung i partiet, innehållandes bland annat:

"Lämna omedelbart Sverige! Försvinn härifrån! Det luktar skit från dig! Vill du tjäna pengar får du sälja din rumpa på en bordell i Köpenhamn."

Han utgav sig i mailen för att vara Sverigedemokrat [badgrin]

Nu är han tydligen inbjuden till att hålla tal på Vänsterpartiets firande av internationella kvinnodagen.
Tillägas kan att ledningen för partiet hade planer på att polisanmäla händelsen, då mannen utgav sig för att vara Sveridemokrat. När han sedan erkände och visade sig tillhöra partiet, så drog de tillbaka planerna och kvinnan lämnades till att själv styra upp en polisanmälan.

Vilket parti var det som enligt vänsteranhängare är ensamt om att ha problem med rasistiska medlemmar?

ÄNDRAT 2008-03-06 17:26

Spana också in:

passaro:

Att det finns idioter inom alla partier, grupper etc etc är väl ingen nyhet direkt...


Att skitstövlar som kränker partikollegor och bedriver förtal mot andra partier inte utesluts från partiet och dess firanden, är däremot något av en nyhet. Det är lite komiskt att vänsterpartiet låter sig representeras av denna man, och därmed dra på sig lite av hans fina värderingar och moral. Med tanke på att partiledaren och andra pajaser inom partiet, är det väl inget man chockeras över.
Comhem:

Att skitstövlar som kränker partikollegor och bedriver förtal mot andra partier inte utesluts från partiet och dess firanden, är däremot något av en nyhet. Det är lite komiskt att vänsterpartiet låter sig representeras av denna man, och därmed dra på sig lite av hans fina värderingar och moral.


Vänsterpartiet är idioter... synd att det inte finns något mellan o-effektiv socialdemokrati och retarded vänsterparti... närmsta är väl miljöpartiet..
Comhem:

Vänsteranhängare med tvivelaktig syn på kvinnor/invandrare får företräda partiet...


Det är just det han inte får.

Comhem:

Han utgav sig i mailen för att vara Sverigedemokrat [badgrin]


Pinsamt och idiotiskt.

Comhem:

Vilket parti var det som enligt vänsteranhängare är ensamt om att ha problem med rasistiska medlemmar?


Som jag tolkat det så var han inte rasist utan fejkade det.
SD i Gävle polisanmäler denna person för övrigt.

En annan rolig grej var att han hette Ahmed Bouirda. [bigsmile]

"Lämna omedelbart Sverige. Försvinn härifrån. Det luktar skit från dig, Du har lämnat ditt land, du är en feg människa. Vill du tjäna pengar då får du sälja din rumpa på en bordell i Köpenhamn." Så stod det skrivet i de mejl som vänsterpartisten Ahmed Bouirda anonymt skickade till sin kvinnliga partikamrat, i vilka han dessutom påstod han sig vara sverigedemokrat.

Ahmed Bouirda är muslim och kom till Sverige från Agadir, Marocko, för snart åtta år sen. Han arbetar som tolk i arabiska och franska. Under förra mandatperioden satt han som ersättare för Vänsterpartiet i Gävles barn- och ungdomsnämnd. Inför valet stod han på partiets elfte plats på landstingslistan.

Med anledning av det inträffade väljer Sverigedemokraterna Gävle att polisanmäla Ahmed Bouirda, detta då hans avsikt varit att skada sin partikamrat och samtidigt skada Sverigedemokraterna genom att använda partinamnet som avsändare i ett brottsligt syfte.

Roger Hedlund, ordförande för Sverigedemokraterna Gävle, kommenterar:

- Jag blir inte förvånad, sådana här smutsiga kampanjer är vanliga från Vänsterpartiets sida. Att man sextrakasserar varandra i ett feministiskt parti tycks vara vanligt. Bara för några år sedan uppdagades liknande händelser i Ung Vänsters förbundsstyrelse.
k1337oris:

Jag tror att Com Hem m.fl bara vill påpeka att det är just det som vänsterpartiet gör mot SD.


Vänsterpartiet dömer inte SD efter enskilda personers handlingar, utan efter den rasistiska politik som SD står för. Det är stor skillnad.

k1337oris:

Att båda partierna är skitpartier spelar ingen roll, det är fortfarande oerhört dumt att skicka sådana mail


Ja det är det verkligen, det är totalt idiotiskt.
God Konsument:

utan efter den rasistiska politik som SD står för. Det är stor skillnad.


Sd är det parti som står för minst etnisk diskriminering. De vill bland annat att lagen om hets mot folkgrupp skall avskaffas eller gälla alla folkgrupper. Sd är det enda antirasistiska partiet i Sverige. Vänsterpartiet är uttalat rasistiskt eftersom de förstör möten mot svenskfientlighet.
Comhem:

Sd är det parti som står för minst etnisk diskriminering.


Mjo, och folk som är emot rasblandning är egentligen de sanna antirasisterna eftersom de vill bevara alla raser? [bigsmile] Ge dig. Att påstå att SD är det minst rasistiska partiet är som att kalla USA kommunister. Inte ens du är dum nog att tro på det där själv...

Comhem:

Vänsterpartiet är uttalat rasistiskt eftersom de förstör möten mot svenskfientlighet.


Att man ens har möten om något så löjligt som "svenskfientlighet", där ni rasister ska stå och böla om hur otroligt diskriminerade etniska svenskar skulle vara för att Mona Sahlin har sagt en del korkade grejer, är ju bara patetiskt. Det måste vara jobbigt att vara en misslyckad medelsvensson utan riktiga problem i livet som måste gå runt och klaga på någon påhittad "svenskfientlighet". [zzz]