Forumet - Vänstern står för 90 % av all politisk våld i Sverige.

Vänstern står för 90 % av all politisk våld i Sverige.

5208 0 109

Spana också in:

Läste tidigare att "man ska inte dra alla över en kam", det är helt rätt! Men skall ändå göra det nu. De jag  drar över en kam är hela mänskligheten, den mest destruktiva rasen på jorden. Det verkar som att människor fått för sig att man inte kan leva utan ständiga konflikter och osämja mellan varandra, och helst över de allra löjligaste saker ibland. Därför vill jag egentligen ändra rubriken från "Vänstern står för 90 % av all politisk våld i Sverige." till "Alla jävla människor som tror att just de har rätt och andra har fel står för alla konflikter överallt".

Såklart så finns det ju även de människor som värnar om allas bästa utan att tänka för mycket på sig själva, men de är i  en sådan minoritet just nu att jag vet inte vad jag ska säga.

höblirära: Han som sa det hade fan 0 belägg, en journalist i lokaltidningen som dessutom varit nazist själv om jag inte missminner mig. Om man jämför dödligt våld ser man en helt annan statistik än det han säger, vilket är värt att tänka på.

Uppgifterna kommer från SÄPO och tror du att en tidning på fullaste allvar skulle anställa någon som hade varit nazist? De är i princip de enda som våra dagstidningar inte gullar med.