Forumet - Vänsterpartiets ideologi

Vänsterpartiets ideologi

7568 1 29

Spana också in:

Vänsterpartiet och FI är samma sak. De är kommunister. Större hycklare hittar du inte, dom gråter över att högern är elaka mot Muslimer samtidigt som de själva behandlar kristna som skit. Dock så är kommunisterna trevliga mot andra religioner.

En röst på VP och FI är en röst på kristofobi.

Vänstern i Sverige tågar och samlar in pengar för judar och muslimer, men de kristna har dom inte gjort något för. Trots att 80 % av all religös förföljelse i världen är mot kristna, Human Rights Watch och FN som säger detta. Vänstern i Sverige har också satt en enorm press på svenska kyrkan föratt ändra på saker i deras tro, men muslimerna och judarna i Sverige har dom inte sattit någon press på.

Ja jag vet...det står ju i vänstern manifestion att dom respekterar allas tro!!!! Men deras handling säget annat.

Kommer man med fakta, som jag gör nu, så är det ändå inte på riktigt, dom vägrar ta in det i deras huvud och erkänna att dom gör fel.

Världens största kommunist land, Kina, förföljer som förväntat kristna:

 http://www.svt.se/nyheter/varlden/kinesiska-myndigheter-gar-hart-at-kristna

Rödingajäveln:
Berätta mer om detta. Vad är det för "judar och muslimer" som vänstern i Sverige samlar in pengar till? Samlar de in en massa pengar som de sen går runt på stan och delar ut till "judar och muslimer" eller hur funkar det? Galen
pengainsamling till typ gaza, yazider och kurder. något sådant har ni aldrig gjort för kristna trots att kristna är överlägset mest förföljda enligt säkra källor som human rights watch och fn.

ni har även flera gånger haft marscher och torg-möte för judar och muslimer, men aldrig för kristna.

ni ignorerar hur dåligt de kristna har det.


Z0dd:
som du inbillar dig att du gör nu*
https://www.google.se/search?q=kristna+mest+f%C3%B6rf%C3%B6ljda&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a&channel=fflb&gfe_rd=cr&ei=IA88VPn6HqWr8weEnIHADg


Istechetvåpunktnoll:
HAHAHAHAHAHAHAHAH
hur förklarar du då att vänstern sätter press på kyrkan med böggifte men inte på moskeer och synagogar? och varför uppmärksammar ni islamofobi och judefobi så mycket men aldrig kristofobi? varför i varje religiös debatt på nätet så ser man vänsterpersoner håna kristendom och ta islam i beskydd?

är kristna priviligerade  precis som vita cis män? Rullar ögonen är det inte rasism att kritisera kristna? de flesta kristna är inte vita män.

tevepro:
fast de förföljer ju alla minoritetsreligioner, även de muslimska uigurer. De har ju även förbjudit Falun Gong-rörelsen så du utelämnar ju viktig fakta här. Kom inte med trams. Det här är Carl Lidbom-nivå.
att leva under kommunistiskt styre är hemskt, ja.

finmatta:
Och? du tror inte Fi gör mer reklam & fixar mer uppmärksamhet kring frågor som rör jämställdhet, än vänstern?

i don't even.....................
genom att skuldbelägga alla vita män...fett snällt att skylla allt på en färg. är det vita mäns fel att det är dåligt i tex liberia och mexico? Rullar ögonen

semeth: hur förklarar du då att vänstern sätter press på kyrkan med böggifte men inte på moskeer och synagogar? och varför uppmärksammar ni islamofobi och judefobi så mycket men aldrig kristofobi? varför i varje religiös debatt på nätet så ser man vänsterpersoner håna kristendom och ta islam i beskydd?
Men att värna om kristendomen samtidigt som både judar och muslimer förtrycks i Sverige är ju bara att sparka neråt och slicka uppåt.

Varför svenska kyrkan har blivit pressade med detta, som du så fint kallar, "böggifte" är ju för att kristendom är Sveriges officiella religion. Där efter så kan staten styra över kyrkan. Men däremot är det ju sjukt att staten och kyrkan än idag har samverkan, det är sant.

... och där slutar jag för idag.

Istechetvåpunktnoll:
Men att värna om kristendomen samtidigt som både judar och muslimer förtrycks i Sverige är ju bara att sparka neråt och slicka uppåt.

Varför svenska kyrkan har blivit pressade med detta, som du så fint kallar, "böggifte" är ju för att kristendom är Sveriges officiella religion. Där efter så kan staten styra över kyrkan. Men däremot är det ju sjukt att staten och kyrkan än idag har samverkan, det är sant.

... och där slutar jag för idag.
aha så bara för att ni vänsterfolk anser att kristna är priviligerade så är det ok att håna dom och skita i allt skit dom får utstå?

kristna förtrycks i sverige och europa också: http://www.varldenidag.se/nyhet/2012/03/30/Kristna-mest-diskriminerade-i-Europa/  http://www.dagen.se/skr-unders%C3%B6ker-hatbrott-mot-kristna-1.97343
https://www.google.se/search?q=http%3A%2F%2Fwww.apg29.nu%2Findex.php%3Fartid%3D14413&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a&channel=rcs&gfe_rd=cr&ei=MSc8VP_iEKir8wfBnYLwAQ

förtrycket mot judar är från muslimer (pga det som händer i palestina).djävla_tjat:
aha så bara för att ni vänsterfolk anser att kristna är priviligerade så är det ok att håna dom?

kristna förtrycks i sverige och europa också: http://www.apg29.nu/index.php?artid=14413  http://www.varldenidag.se/nyhet/2012/03/30/Kristna-mest-diskriminerade-i-Europa/  http://www.dagen.se/skr-unders%C3%B6ker-hatbrott-mot-kristna-1.97343

förtrycket mot judar är från muslimer (pga det som händer i palestina).
Jag har aldrig sagt att kristna inte blir förtryckta.

Ta ditt jävla tangentbord och stick till BahamasParty

Istechetvåpunktnoll: agt att kristna inte blir förtryckta.

Ta ditt jävla tangentbord och stick till BahamasParty

"Men att värna om kristendomen samtidigt som både judar och muslimer förtrycks i Sverige är ju bara att sparka neråt och slicka uppåt."

eftersom kristna är mest förföljda så vad menar du med att slicka uppåt?

japp, dumt av mig att påpeka att även kristna blir förföljda.. alrig någonsin talas det om detta. men nu när det för första gången påpekas då jävlar blir det liv i luckan.