Forumet - Vänsterpartiets toppkandidat gör bort sig totalt!

Vänsterpartiets toppkandidat gör bort sig totalt!

10444 0 54


Enligt lag är det förbjudet att försöka tysta ner och störa demokratiskt annordnade paritmöten. Det är också direkt omoraliskt och oetiskt med hänsyn till yttrandefriheten, allas rätt att uttrycka sig och alla medborgares rätt att få ta del av den information man vill ta del av. Här tar Vänsterpartiets toppkandidat till EU-valet Dror Feiler rätten till yttrandefrihet och min rätt till att få ta del av vilken information jag vill i sina egna händer.

Ni som funderar på att rösta på V, hur tänker ni om det här? Är ni medvetna om att ni indirekt stödjer politiker som inte respekterar demokratin och yttrandefriheten?

Spana också in:

Förstår mycket väl hatet folk känner gentemot diverse partier...men för fan...väx upp...lämna spaden och sandlådan och börja bete dig såsom du vill att andra ska bete sig när du talar. 

Nej, jag är inte så mycket för SD. Jag är inte ens speciellt insatt i politik, men jag tycker fortfarande det är larvigt när vuxna män sätter sig i sandlådan och börjar gorma. Oavsett vad det gäller.

Agahnim: Störande av allmän sammankomst.
Det är ju skillnad på att bara väsnas och framföra ett eget politiskt budskap. Det kan omöjligen vara Störande av allmän ordning om man har ett eget budskap man vill framföra. Som du ser i videon så är de inte bara där för att föra oväsen utan för att skandera ramsor till exempel. De har lika mycket rätt att framföra ett budskap där och då som Sverigedemokraterna.

tevepro: Det är ju skillnad på att bara väsnas och framföra ett eget politiskt budskap. Det kan omöjligen vara Störande av allmän ordning om man har ett eget budskap man vill framföra. Som du ser i videon så är de inte bara där för att föra oväsen utan för att skandera ramsor till exempel. De har lika mycket rätt att framföra ett budskap där och då som Sverigedemokraterna.
De var bara där för att väsnas. Det var uppenbart att de gjorde allt för att överrösta SD. Vänstern har all möjlighet att anordna ett eget möte och föra ut sitt politiska budskap på det viset och kanske på ett lite seriösare sätt än att spela saxofon, ropa "inga rasister på våra gator, nazzesvin, antifascism är alltid självförsvar, vad ska vi göra? krossa rasism" som ett inövat mantra. Herregud, kom på något nytt någon gång.

Tror inte du skulle se det som ett politiskt budskap om SvP störde Vs möten genom att skandera högt "Sverige åt svenskarna" och "Stolt, svensk nationalist".