Forumet - väntar på min döda pojkvän

väntar på min döda pojkvän

2698 0 11
Hej, jag går nog igenom något av det värsta någon måste gå igenom. Det är så att min pojkvän dog för inte så längesen, och jag.. asså jag jättesvårt att inse det.. jag sitter och väntar på att han ska skriva hela tiden eller messa eller ringa på mobilen eller skype. Jag saknar när jag brukade sitta i hans knä eller när vi låg och myste i min säng och bara var så kära. När vi blev tillsamans så berättade jag att hade haft många killar som lämnat mig förut. och då sa han "Jag skulle aldrig lämna dig, dom där killarna är bara sjuka idioter." och när han sa"aldrig", då trodde jag verkligen att han menade det. Det finns stunder då jag fattar att han är borta, och då gråter jag så mycket att jag knappt kan andas. Jag orkar inte längre, jag vill inte vänta på honom, jag vill ha honom nu. Det förstör hela mig att han inte finns. Vad ska jag göra?

Spana också in:

Otroligt att höra att din pojkvän gick bort och att du känner som att han ''aldrig'' skulle lämna dig men så gjorde han det (för evigt i detta liv), som sagt du borde nog söka upp en psykolog och prata med någon. Om du vill snacka kan du skicka ett PM till mig och om du vill prata på Skype så går det bra (jag lovar att jag är jättesnäll!).
Du hoppas att du hittar någon annan som kan fylla upp det tomrum som han har lämnat efter sig!

Jag hoppas att du kommer att må bättre snart, du ska ju inte glömma honom men du ska få hitta någon som verkligen inte kommer att lämna dig!
Lycka till med allt! Hjärta