Forumet - Värderar djur högre än människor

Värderar djur högre än människor

1863 0 52
När jag läser i tidningen eller ser på nyhterna om t.ex barn som blivit misshandlade av sina föräldrar hela livet eller våldtagna och såna saker så känner jag absolut ingenting [tard] mamma kan sitta bredvid och vara helt chockad och jag sitter bara där och rycker på axlarna.
Däremot störtgrinar jag om minsta lilla grej jag hör om att nån behandlat ett djur illa. Och detta tycker vissa folk är jättekonstigt, och när jag säger hur högt ja värdesätter djuren och hur mycket jag faktiskt engagerar mej i djurens rätt och skänker pengar varje månad istället för till t.ex rädda barnen så skrattar en del åt mej.

lite åsikter vill ja ha nu ^^ hur reagerar ni på detta?[crazy][bigsmile]

Spana också in:

dinegnabatman:

när jag säger hur högt ja värdesätter djuren och hur mycket jag faktiskt engagerar mej i djurens rätt och skänker pengar varje månad istället för till t.ex rädda barnen så skrattar en del åt mej.


grrrr!!!![mad]
förlåt men nu blir jag arg
klart man ska helst skicka pengar till både barn och djur, men SKRATTA ??wtf:S
djur är fan lika mycket värda dom!
och alla som inte tycker så man stoppa upp sina åsikter nånstans.
dinegnabatman:

Däremot störtgrinar jag om minsta lilla grej jag hör om att nån behandlat ett djur illa.


Visst, fint att du gillar djuren och så. Dock så tycker jag att det är en hel del hyckleri om du själv sen häller i dig stora lass kött en timme efter. Eller du kanske är vegetarian/vegan?
barn och pensionärer är en sak... när det händer dem något så kan jag reagera ganska ordentligt. samma sak kan gälla i vissa fall där djur har utsatts för plågeri. framförallt i de fall där ägaren (ja i de flesta fallen har djuret en ägare) inte bryr sig ett skit om sina djur, samt vid vivisekering o sånt där. det är riktigt hemskt.
Link:

Dock så tycker jag att det är en hel del hyckleri om du själv sen häller i dig stora lass kött en timme efter. Eller du kanske är vegetarian/vegan?


Jag är inte vegetarian eller vegan, människan har levt på kött..ja typ alltid. Det som händer på slakterierna idag är oacceptabelt och slakten går inte moraliskt rätt till, det finns t.o.m halalslakterier i sverige idag och därför lägger jag ner faktiskt väldigt mycket av min tid till att hjälpa djurens rätt att förändra detta. Blev intervjuad av en tidning förra veckan pga mitt engagemang.
Hur mycket gör du för att hjälpa till? Om du nu inte gör något alls men kallar mej för hycklare, vem är då hycklaren här egentligen?
dinegnabatman:

Jag är inte vegetarian eller vegan, människan har levt på kött..ja typ alltid.


Nu däremot kan man leva utan kött.

dinegnabatman:

Hur mycket gör du för att hjälpa till? Om du nu inte gör något alls men kallar mej för hycklare, vem är då hycklaren här egentligen?


Nu handlar det inte om mig, vet du var hyckleri betyder först och främst? Jag är ingen hycklare eftersom att jag inte börjar gråta så fort ett djur far illa, däremot kan jag tycka det är tråkigt... men inget mer.

Visst, jag tycker också att det vore bra om djuren behandlades bättre på slakterierna än vad de gör.
Men när du skriver att du börjar gråta för minsta lilla sak, och att du äter kött, då borde du gråta ständigt.

dinegnabatman:

Däremot störtgrinar jag om minsta lilla grej jag hör om att nån behandlat ett djur illa.


Minsta lilla grej?
Djuren blir dödade, för att du ska få äta kött.