Forumet - Världens bästa och roligaste porrfilm

Världens bästa och roligaste porrfilm

9703 2 52

Buddah: För den är ju säkert inte riggad. 

Nej. Kolla på filmen så får du se. Dom frågar typ 4-5 pers innan dom hittar killen dom har trekant med. Den första killen som dom tänker haffa blir det inget av med eftersom en tant sitter bredvid honom och då vågar dom inte ta steget fullt ut och fråga. Sen var det två som inte ville och en tjej som dom frågade hade pojkvän och sen en kille som dom frågade och tog numret på ringde dom aldrig eftersom dom ville ha någon bättre och sen killen dom haffa hade flickvän som han satt och väntade på men hon kom inte och dom typ "ååh, men hon har nog dumpat dig kom med oss istället osv" 

Spana också in:


missmist: Nej. Kolla på filmen så får du se. Dom frågar typ 4-5 pers innan dom hittar killen dom har trekant med. Den första killen som dom tänker haffa blir det inget av med eftersom en tant sitter bredvid honom och då vågar dom inte ta steget fullt ut och fråga. Sen var det två som inte ville och en tjej som dom frågade hade pojkvän och sen en kille som dom frågade och tog numret på ringde dom aldrig eftersom dom ville ha någon bättre och sen killen dom haffa hade flickvän som han satt och väntade på men hon kom inte och dom typ "ååh, men hon har nog dumpat dig kom med oss istället osv"
Är ju bara att ha en kille som är med på det. Och fråga en massa folk innan man kommer till honom. Inte speciellt svårt att rigga, du som är lite naiv om du tror att sådana här porrsiter gör saker "på riktigt" ;p


Buddah: Är ju bara att ha en kille som är med på det. Och fråga en massa folk innan man kommer till honom. Inte speciellt svårt att rigga, du som är lite naiv om du tror att sådana här porrsiter gör saker "på riktigt" ;p

Det är ju inte sidan som gör filmerna. Det är ju folk som gör sina egna porrfilmer och sen laddar upp på sidan. Som youtube fast porr typ. Vad skulle dom vinna på att rigga det? Då kan dom ju bara ta in alla tre på något hotellrum från början.


mrman: 70min lång pörrfilm

Aa den är lång men värd varenda sekund.


   

Armagedda: In på Efukt (punk-com) så får du ser ännu roligare och sjukare!
No offence men tror inget klår trekant i skogen.