Forumet - Världens ondaste människa

Världens ondaste människa

2794 1 15
Tråden har 15 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Världens ondaste människa är en tant i 52:års åldern med lätt trivselvikt, storblommig kjol och koftor i bleka pastellfärger. Hon bär diskreta örhängen och smal guldkedja, tuggar toj och bakar småkakor och spelar på travet. Hon läser Hänt Damtidning och Allers och ler då och då snabba små bleka leenden mellan kaffekopparna. Hennes hår är klippt i lite oformlig pageaktigt brundaskigt småpermanentat och hon talar med mjuk, mjuk öm stämma och skrattar hjärtligt för minsta lilla. Hennes namn är Majvor. Eventuellt: Eivor, Edith, Elsemaj, Majbritt eller dylikt, välj själv. Det enda som avslöjar ondskan torde vara att handen som håller kaffekoppen darrar till lite ibland. Så glimtar det till i ögonen. Sedan är det borta igen, och hon tar sig en till smutt välförtjänt kaffe. 

Tumme upp

Spana också in:


Han som dödade Hitler....

Världens ondaste människa/människor är världens åskådare , ex då under andra världskriget då nationer lät sjuka människor nå toppen i politiken och krigsmakten . Ondska är väldigt svårt att mäta i vilken grad av mest ondskefulla vem det nu är . Döm inte Hitler som enskild person han döda inge människa personligen . Då finns det bra mkt  värre .

Började tänka på en sida jag hängde på förr, Sveriges sämsta sida. Här har de rankat onda barn och värsta seriemördarna, men om de är de ondaste människorna någonsin, det tror jag inte. Men ändå intressant läsning.
Sidan finns ej längre utan detta är någon slags back-up
http://web.archive.org/web/20100405005036/http://samstasidan.se/ondabarn.php
http://web.archive.org/web/20100501062949/http://samstasidan.se/seriemordare.php