Forumet - världens största hypokondriker eller FAKTIST dödssjuk?

världens största hypokondriker eller FAKTIST dödssjuk?

1963 1 4
Hejsan, ska försöka ta detta kortfattat.

Natten i fredags, 4 dagar sedan, domnade min panna helt bort bara sådär. Kunde känna nypningar osv men hade så svårt o lixom ”rynka” pannan. Blev så rädd, fattade ingenting.
men trodde de berodde på inbillningar eftersom ja knappt hade ätit eller druckit den dagen så bestämde mig för att somna, för det skulle säkert försvinna nästa dag.

Lördagen vaknar jag upp i bråtska för jag och min familj ska åka till vårat landställe, som jag självklart är försenad till för att jag är jag. Har därmed ingen tanke på att ”känna efter” eller någonting utan jag bara mind my own business.
men mot middagen på lördagkvällen känner jag hur min arm bara tuppar av. Då kom ja o tänka på fredagnatten att min PANNA domnade av och nu gör min självaste ARM det!? Efter lite googlande blir jag mer eller mindre SHITLESS och tårar sprutar av rädsla då jag fått upp diagnoser som hjärntumör, ALS, MS... 

nu är det måndag, har sedan i lördags haft domningar helt i halva ansiktet, halsen, och lite överallt som kommer och går. Även ganska stor huvudvärk och yrsel. Blodtrycksfall 2 gånger. 
Jag och morsan besökte akuten idag, måndag, och snubben pratade lite kort med mig och gjorde ett litet test för att sedan ge mig svaren ”gå hem och ta ipren”. Eh? Tack doktorn.

morsan misstänker kanske någon slags migrän med tanke på att jag hade ganska intensiv huvudvärk och yrsel. Har även läst att man kan ha domningar vid migrän, i ungefär 1h innan isåfsll men nu har det förfan gått 4 dagar! Är så livrädd för jag misstänker seriöst hjärntumör eller MS. Alla symptom är på pricken.

har någon några erfarenheter av detta?? Bortdomningar i huvudet, hals och andra kroppdelar en längre period?? Kan det bero på ångest eller oro? Tacksam för svar!!

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Har vid två tillfällen domnat av i delar av ansiktet i ett gäng dagar, det gick över och läkare verkade inte tycka att det var något speciellt.

eftersom det är sommar så gissar jag att de testade dig för borrelia och så.
Äter du tillräckligt med B-vitaminer? Tror man kan få domningar vid brist på det 

Spana också in: