Forumet - Världsherravälde?

Världsherravälde?

150 0 14
Vilka skulle kunna tänka sig att rösta på mig vid eventuella val? Behöver veta detta då jag ska avgöra om makten bör tas över via demokrati (heh), eller våld. Har mina polare på dh, de har lovat att göra reklam för mig, även om de verkade lite skeptiska.

Kan ni göra en sak för mig btw? Om ni är på dh, leta upp en monter för "aleholmsskolan", där står det typ tre pers, två killar och en tjej. Gå fram till den kille som är tjockast, och fråga honom om han kan berätta lite om jonathans planer för världherravälde, och om han kan förklara varför just jag ska kontrollera världen. Snälla? Han komer typ dö xD

Aja, nog med skitsnack, vem kan tänka sig att rösta på mig vid eventuella val (vet inte om det kommer bli på stats-, eller världsnivå.)
ankzor:

vet inte ens dina åsikter.


Ah, just det.

Mina åsikter är att jag är född till att kontrollera världen, dvs en allmän diktator, jag kommer åka omkring och göra diktatorsaker (typ pussa spädbarn och sån skit), sen när jag väl tatt över världen ska jag fixa en insatsstyrka som åker omkring och kollar upp så att folk gör ngt vettigt och inte bara typ hittar på formulär, isf blir de avskaffade och satta på att jobba med jordbruk istället, kommer även föra in obligatorisk vegitarianism, iaf några dagar i veckan, för att chilla upp klimatet, sätta en skatt på ca 15-20%, ha välfärdssystem, som i sverige (dock mer stränga kontroller, inga som bara glider på a-kassa här inte) fixa massa cpjobb till folk som inte vill jobba, typ platta till jorden så vi slipper uppförsbackar. Kommer även låtsas avskaffa ipred, och lägga in en typ "teleavgift", fast för media, och med den införa legal nedladdning. mm, något speciellt du är intresserad av?

Spana också in:

undertow:

Med ett sjysst järnrör slår man hela världen med häpnad


ty

Rejmond D Röjter:

Skulle rösta på dig om jag fick leva som björn i skogen, slutade avverka björnarnas ställen, och fridlyste alla björnar!


Självklart kommer jag sätta miljöfrågor rätt högt, och fridlysa iaf hotade björnarter, Och alla kommer att ha rätt att leva sina liv som dem vill (utom fjortisar)

Rejmond D Röjter:

Även om man lever som björn? [n]


björnar är all-ätare, fifn, du får käka blåbär ngra dagar i veckan.
Rejmond D Röjter:

Nej nej, en björn lever mycket på växter också, säkert 50% eller något sånt.. Så det bör inte bli något problem [smile]


Okej, en fråga bara, varför är det en gorilla på din visningsbild? Din kompis? Annars kommer jag inte ha något emot flerartiga relationer, men de får gifta sig statligt vid eventuella planer på äktenskap.