Forumet - Värsta dagen någonsin

Värsta dagen någonsin

912 0 55
beror väl på vrf du är ledsen, men antar att videon är en ledtråd..? isf kan man ej göra annat än att vara ledsen en stund sen börjar man göra roliga saker och tvinga sig att träffa människor.

jag vet ärligt talat inte vilken min värsta dag varit. var kanske när jag såg min första kärlek sista gången innan han åkte till australien. då var jag rätt knäckt, men nu mår jag bättre än någonsin, så ah, man får tänka på det när man mår skit; det blir bättre!

Spana också in:

ankzor:

Kan ej se hur det skulle kunna


Jag förstår att det känns skitjobbigt nu och jag lider verkligen med dig. Men jag som har mått ganska dåligt till och från och gått igenom en del jobbiga saker har lärt mig just det, efter regn kommer solsken. När allt känns som pissigast, när det känns som att det inte spelar någon roll om man ens går upp ur sängen på dagarna längre och det känns som att man inte skulle kunna må mycket sämre. Då vet man att det bara kan bli bättre. Så man går upp, fortsätter leva och på något sätt vaknar man upp en dag och allt känns inte lika jobbigt längre.

För en och en halv månad sen gjorde min pojkvän (som jag av någon anledning trodde jag skulle vara tillsammans med förevigt) slut med mig och jag var seriöst beredd på att skjuta mig själv i huvudet för att jag mådde så dåligt. I en vecka låg jag i sängen, åt ingenting och stirrade in i väggen. Men sen bestämde jag mig bara för att jag inte kunde ligga där, gick upp, gick till jobbet, träffade kompisar och idag är jag faktiskt otroligt nog lyckligare än jag någonsin varit. Jag har ingen aning om varför egentligen, jag är bara allmänt nöjd med livet och nöjd med mig själv.
Se en skräpig film och sov så att dagen försvinner.
Förhoppningen om att imorgon blir en bättre dag finns alltid.

Har svårt att minnas vad som skulle vara min egna värsta dag.
Förmodligen någon dag under min värsta ångestdeppgrej, men det vill jag inte riktigt gå in på.


Hoppas imorgon känns bättre!