Forumet - Värsta fyllan?

Värsta fyllan?

5754 2 45

En gång drack jag stora dricksglas fyllda med den prydligt glasförsedda ginsorten Bombay Saphire blandat med Mountain Dew. Efter en sisådär 3-4 glas bestämde jag mig att besöka toaletten och där slog sömnen till. Efter en stund vaknade jag till och märkte att folk runt i kring fnissade. Ännu märkligare var det när en kompis lade sin lekamen i nacken på mig då jag tappert försökte spy och på det hade jag fått fina ritningar i ansiktet och tydligen var det en bra idé att lägga 1 dl mattvax i håret på mig. Jag såg precis ut som Robert Smith! Söt

Efter det blev jag eskorterad till gäststugan för mina vänner tyckte tillslut att jag var värd lite sömn. Efter att ha varit i en ljuv dvala ett tag så rycks jag upp utav min mor som undrar ifall jag har tagit droger, fick senare skjuts hem och fick tillslut avsluta denna trevliga hemmafest.
Spana också in:

Värsta som h-ä-n-t mig eller det värsta jag g-j-o-r-t? Vet inte om jag har några fyllehistorier som är roliga samtidigt som de är hemska.

Det värsta jag gjort är att bli riktigt arg och skälla ut någon för att jag tyckt att de varit idioter samt berättat för en hel grupp vad en person i fråga gjort mot mig när hen inte var närvarande. Det var dock i sin tur framprovocerat av att denne hen strax före sade till hela gruppen att jag fejkat diverse hemska fysiska händelser för att få uppmärksamhet. Så det var väl... eh, lite befogat. Kanske. Det värsta som hänt är att min pojkvän gjorde slut mitt under en krogkväll med alla våra gemensamma kompisar runt oss.

Jag vet inte, det är ingen som tryckt en penis eller vagina i nacken på mig som på isteche häruppe va. Inget sånt lustigt. Har kräkts på gatan en gång, mittemot en nattklubb, men ingen utom en snäll dörrvakt + mina två kompisar såg det hända. 

Kan en berätta en om mig. Jag och en kompis var på en bilträff och hon ville ha med mig upp på taket. Man tycker att man blir mycket smidigare när man har druckit, så med lite hjälp från min sida kom vi båda upp. Tog lite kort sen klättrade vi snabbt ner. Visade sig att jag inte var så värst smidig. Fick ett blåmärke som gick från mitten av smalbenet upp till mitten av låret, 30-40 cm långt ungefär. 

har dödshotat en snubbe, trott att en buske skulle fånga mig och att jag skulle bo i den i resten av mitt liv, sagt att jag kommer att dö, sett en kines med plastpåse och trott stt han skulle döda mig, pratat med maxwinner i telefon(första gng vi pratade) och sagt att jag satt och bajsade, tagit ett glas vatten och gått ner för en trappa och spillt hela glaset på vägen, dragit ner byxorna och lagt mig i sängen med byxorna vid anklarna