Forumet - Värt att byta gymnasium och linje i trean!?

Värt att byta gymnasium och linje i trean!?

1173 0 6

Hej alla!

Jag går på ekonomi linjen i tvåan och jag känner att det var helt fel val, anledningen till att jag valde det var mest för att kompisarna valde det (dumt jag vet..) Jag har inga höga betyg heller vilket jag också är besviken över.

Så jag skulle vilja byta gymnasium och gå en helt annan linje efter den här terminen. Skulle det vara värt det tror ni?

Kommentarer (1)

  1. Det känns väl inte helt värt?`jag tycker att du borde ta studenten och sen plugga upp några ämnen elelr ta extra kurser om det krävs för det du vill bli? jag känner samma grej lite, går ekonomi och juridik i tvåan men insåg att jag vill bli militär, vakt mm. men det är lika bra att gå klart :)

Tråden har 6 svar. Sortera efter:

jag röstar på ovärt, gå klart gymnasiet med skräpiga betyg och gå på folkhögskola med inriktning dans i ett år eller två i stället efter gymnasiet. då har du möjlighet att göra det du gillar, slipper gå om onödigt mycket, och får en till insökningskvot att söka till. tycker att det låter bättre på alla sätt och vis.

Hej igen och tack för svaren!

Jo nu är det så att jag vill byta till Kulturama och gå på en dansutbildning. (Dans är något jag alltid brunnit för men aldrig vågat mig på). En annan anledning är för att mina betyg är sorgliga, Förra året slutade jag  med E i alla ämnen, och det här året ser det att bli samma och kanske ett F med. Så skulle jag vilja gå på en värdig högskola sedan så måste jag väl skriva 2.0 på högskoleprovet eller nåt liknande... Vad tror ni det bästa är att göra?

Spana också in: