Forumet - Värt att forsätta?

Värt att forsätta?

389 0 13
Tja!


Började träffa en tjej för nån månad sen som jag träffade en ute kväll, hon sov hos mig den kvällen sen efter detta bestämde vi oss för att träffas igen. I början träffades vi ofta och hade kul men nu på senaste från ingenstans verkar de som att tappat intresset :s.

I början vad det hon som hörde av och tog initiativet o.s.v. Men dom senaste gångerna när jag har velat göra nånting så har de slutat med att hon har ställt in när vi hade bestämt att vi skulle träffas (hon ska träffa annat folk).

Nu ställde ja henne mot väggen och frågade varför hon beter sig så? Då sa hon att hon inte villa ha nått seriöst och att hon inte vill att ja ska få känslor för henne.

Nu undrar ja ifall de värt att fortsätta kontakta henne eller ska ja lägga ner? Skulle gärna fortsätta vara me henne om om hon inte vil...

Spana också in:

mindeye:

Jo men skulle gärna få reda på varför, känner mig bara misslyckad att hon inte tyckte ja va intressant nog.


Bara för att hon inte vill ha något seriöst betyder inte att hon inte tycker att du är intressant nog. Hon kanske inte bara vill ha ett förhållande, det är inte alla som vill det.

Om du känner att du VERKLIGEN vill veta varför hon inte vill något seriöst, så är det ju klart att du kan fråga henne. Det kan vara så att hon inte är redo för något seriöst, men det kan även vara ett svar du inte kommer gilla, att du inte är hennes typ av kille exempelvis.

Jag tycker egentligen att du borde bara släppa det och tänka på vilken toppenkille hon missar! :)
eftersom du antagligen inte knullat henne än så äre nog en bra idé att du fixar biffen och sen aldrig ringer igen...egentligen skulle du gjort det redan den kvällen ni sov i samma säng, då hade du inte haft det här problemet nu och sen hade du kunnat gå direkt till nästa[wink]