Forumet - Värt att göra slut?

Värt att göra slut?

3282 0 51
Jag har en kille sen 13 månader tillbaka. Han är fin, snäll, bryr sig, grälar inte, trygg och ser bra ut. Han gör mig glad, lycklig kan man nog också säga.

Nu är det så att jag har inte sett honom på 7 veckor. Jag jobbar utomlands och kommer inte hem förrän i mitten av juli.

Igår gick jag ut och... jaa... efter någon timme stod jag och dansade med en skitsnygg och charmig kille. 26 år och soldat.. Jag förklarade faktiskt att jag har pojkvän, men att vårt förhållande är "bekvämt", snarare än passionerat (passionerat har det nog aldrig varit). Dessutom sa jag något som en vän har lärt mig. "I may be on a diet, but I can still look at the menu." Han förstod och sa att vi skulle ju ändå kunna gå ut och ta ett glas, eller kanske till och med middag. Det sista jag gjorde var att ge honom en snabb kyss på munnen med tanken att "det här är hejdå, vi ses aldrig mer".

Jag kände mig inte skyldig då, igårkväll, för det där var ju slutet, vi skulle aldrig ses mer. Men idag... Idag känner jag att jag verkligen skulle vilja gå på middag. Leva lite. Tanken ger mig en härligt nervös och pirrig känsla i kroppen. Något som jag aldrig kände/känner med mig nuvarande kille. Han gör mig bara lugn, glad, nöjd och får mig att känna mig trygg (inte så "bara" kanske).

Jag har hans nummer. Han har inte mitt.

Vad ska jag ta mig till?! Hjälp!

Spana också in:

LittleLottie:

Det sista jag gjorde var att ge honom en snabb kyss på munnen med tanken att "det här är hejdå, vi ses aldrig mer".


Det är ju därför du är intresserad, för att det är "flyktigt" och att han är perfa i ditt huvud.

Du borde säga det här till din kille,
vet han hur han ska göra så dissar han dig ett tag(så du värdesätter vad du kunnat förlora).
Greger_EFG:

Du borde säga det här till din kille,
vet han hur han ska göra så dissar han dig ett tag(så du värdesätter vad du kunnat förlora).


Okej, I see your point. Jag frågade mina kompisar här om den här saken. De sa att jag absolut inte, under några omständigheter, skulle berätta om det för min kille. Shit alltså. Ordet "förvirrad" har precis fått en helt ny innebörd.
LittleLottie:

Okej, I see your point.


LittleLottie:

Jag frågade mina kompisar här om den här saken. De sa att jag absolut inte, under några omständigheter, skulle berätta om det för min kille.


Har han backbone lär han ju göra slut med dig,

fast om han ändå är kär i dig men smart, kommer han nog dissa dig ett tag till, kanske surar och inte svarar i telefon ett tag etc.

Men då lär du till slut uppskatta det du känner att du riskerar att förlora, vilket gör dig nöjdare och får tbaks glöden![wink]

Kan vara en bra läxa!
Greger_EFG:

Naaw, till en början var hon ju bättre än många andra tjejer,
men att hon frågar om råd och överväger det är rätt sad xD


Hela grejen att hon tar emot ett nummer från en random men sen ändå ger en kyss i form av - i hennes huvud - en farvälkyss, är rätt grovt sad det med. [cute]